Hangi renk Switch daha çok ses çıkarır?

Daha fazla  
Ben mekanik klavye almayı düşünüyorum hangi renk Switch alıcağıma karar veremedim. Hangisi daha çok ses çıkarır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mekanik klavye almayı düşünüyorum hangi renk Switch alıcağıma karar veremedim. Hangisi daha çok ses çıkarır?

En çok sesi Blue çıkarır basımı ise 45-50 gr, red ise 40-45 gr arası ve tuş hissiyatı en az olan Switch türüdür sizlere tavsiyem bütçe varsa hem hissiyatı çok iyi olan hem de sesi ve verdiği keyifi en iyi olan brown Switch'dir en iyisi red ya da odur çünkü algımaları da Blue'den iyi birçok rehber var bakabilirsiniz şu an bu yazıyı red Switch'den yapıyorum

Kailh Box Jade ve Box Navy en cok ses cikaranlardan ama prebuilt klavyelerde bulamazsin bunlari. Blue switch modellere bakabilirsin.

Duyduğum kadarıyla Blue Switch ne kadar fazla basıtırsan o kadar fazla ses çıkartıyor yani en çok ses çıkaran Blue Switch ama ben red Switch öneririm az ses çıkartıyor geceleri falan oyun oynuyorsan.

Hocam biraz uğraştırıyorum kusura bakmayın ama emin olun Blue alan herkes pişman kesinlikle red alın pişman olmazsınız.

Hocam zevke ve kişiden kişiye göre değişir, sesli ve daktilo tarzı sevenler yüksek ses çıkaran Blue ve yeşil gibi Switch'lere yönelir, lakin ses çıkaran veya rahatsız olan kişiler red ve siyah bakabilir. Onun ne istediğini veya ne sevdiğini bilmeden yorum yapmamalısın, yapmamalıyız. Ve çok insan tanıyorum çevremde Blue alıp memnun olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…