AloSteam Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Amazon'dan RK61 alacağım ama Almanca mı yoksa qmk mı almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2024
gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 254 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #2 Qmk modeli sadece kablolu diye biliyorum o yüzden almanca modeli almıştım ben.
AloSteam Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 gthcores dedi: Qmk modeli sadece kablolu diye biliyorum o yüzden Almanca modeli almıştım ben. Genişletmek için tıkla... Memnun musun?
gthcores dedi: Qmk modeli sadece kablolu diye biliyorum o yüzden Almanca modeli almıştım ben. Genişletmek için tıkla... Memnun musun?
gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 254 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #4 AloSteam dedi: Memnun musun? Genişletmek için tıkla... Henüz elime ulaşmadı ama haftaya ulaşacak gibi görünüyor. Elime ulaşınca dönerim.
AloSteam dedi: Memnun musun? Genişletmek için tıkla... Henüz elime ulaşmadı ama haftaya ulaşacak gibi görünüyor. Elime ulaşınca dönerim.
AloSteam Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #5 gthcores dedi: Henüz elime ulaşmadı ama haftaya ulaşacak gibi görünüyor. Elime ulaşınca dönerim. Genişletmek için tıkla... Tamam dır ulaşınca düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
gthcores dedi: Henüz elime ulaşmadı ama haftaya ulaşacak gibi görünüyor. Elime ulaşınca dönerim. Genişletmek için tıkla... Tamam dır ulaşınca düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.