Hangi RTX 3050 modeli daha iyi?

Arkadaşlar insanlar istediğini alabilir. Ama şuna dikkat ettim sürekli bir RX6600 güzellemesi var. Tabi ki memnunsunuzdur. Tavsiye vermenizde çok normal. Ama her konunun altında 6600 al lafı var. Geçen adam yazmış AMD düşünmüyorum boşuna önermeyin diye altında yine 50 tane 6600 lafı geçiyor. Yeter artık bence. Arkadaşta burada NVİDİA sormuş bilginiz var ise ondan devam edin lütfen konular çok uzuyor.

Konuya gelirsek dostum aralarında 2-3 Derece sıcaklıktan başka farkı yok. Görünüşünü beğendiğini alabilirsin.

3050 çok ısınan bir model değil. GameGaraj'da önceki gün kampanya ile 6300 TL civarında Palit Dual modeli satılmıştı. Eğer almayı düşünürsen kampanyada denk getirmen iyi olur. Arada farklı markaya yönelmeyi anlamsız kılacak kadar fiyat farkı var.

Gerçekten sıkıcı bir muhabbet. Kullanım amacını bile sorgulamadan anında beliriveriyor bu AMD hayran kulübü. Sormuyorlar yayın yapacak mısın, video düzenleme programı kullanacak mısın, DLSS senin için önemli mi? Umarım NVIDIA'nın yazılımsal tarafta daha güçlü olduğu en yakın zamanda anlaşılır

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…