Synioxq Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #11 efebatiin dedi: https://www.itopya.com/kuark-speed-6-intel-core-i3-14100f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-intel-_h28846#kategori_78 Soğutucuyu FSP seç. Genişletmek için tıkla... Hocam Intel'in ekran kartları nasıl pek bir bilgim yok deneyiminiz varsa paylaşır mısınız?
efebatiin dedi: https://www.itopya.com/kuark-speed-6-intel-core-i3-14100f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-intel-_h28846#kategori_78 Soğutucuyu FSP seç. Genişletmek için tıkla... Hocam Intel'in ekran kartları nasıl pek bir bilgim yok deneyiminiz varsa paylaşır mısınız?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.583 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #12 Synioxq dedi: Hocam Intel'in ekran kartları nasıl pek bir bilgim yok deneyiminiz varsa paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Kendim deneyimlemedim ama ilk çıktığında sorunlu denilebilirdi birçok kişi çöktüğünden bahsediyordu. Şu an eskisi kadar bir sorun yok çoğu kişiye de bu bütçede bu sistemi atıyorum ve alan kişilerden de kötü yorum duymadım.
Synioxq dedi: Hocam Intel'in ekran kartları nasıl pek bir bilgim yok deneyiminiz varsa paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Kendim deneyimlemedim ama ilk çıktığında sorunlu denilebilirdi birçok kişi çöktüğünden bahsediyordu. Şu an eskisi kadar bir sorun yok çoğu kişiye de bu bütçede bu sistemi atıyorum ve alan kişilerden de kötü yorum duymadım.
Synioxq Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #13 Anotech dedi: ASUS ilk seçenek olmalı. Genişletmek için tıkla... efebatiin dedi: Bütçen ne kadar? MSI Ventus serisi ve Gigabyte winderforce (yanlış yazmış olabilirim) serisi ısınıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Palit markası hakkında bir bilginiz varmı?
Anotech dedi: ASUS ilk seçenek olmalı. Genişletmek için tıkla... efebatiin dedi: Bütçen ne kadar? MSI Ventus serisi ve Gigabyte winderforce (yanlış yazmış olabilirim) serisi ısınıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Palit markası hakkında bir bilginiz varmı?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.583 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #14 Synioxq dedi: Palit markası hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Güzel markadır ama bu bütçede alınabilecek en iyi sistem B580 DDR5 sistemdir.
Synioxq dedi: Palit markası hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Güzel markadır ama bu bütçede alınabilecek en iyi sistem B580 DDR5 sistemdir.