E eva 02 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 397 1 Ağustos 2023 #1 Merhaba, bütçem tam 11.100 TL ve maalesef bütçeyi aşamıyorum. Linkteki ürün diğer modellere göre daha ucuz, neden böyle? Sizce güvenilir mi? Gainward GeForce RTX 4060 Ghost OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Önerileriniz varsa link atabilir misiniz? Teşekkürler.
Merhaba, bütçem tam 11.100 TL ve maalesef bütçeyi aşamıyorum. Linkteki ürün diğer modellere göre daha ucuz, neden böyle? Sizce güvenilir mi? Gainward GeForce RTX 4060 Ghost OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Önerileriniz varsa link atabilir misiniz? Teşekkürler.
S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 615 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 Gainward markası Sapphire'nin alt markası diye biliyorum yanlış bilmiyorsam ama bütçen yetiyorsa ASUS falan al.
Gainward markası Sapphire'nin alt markası diye biliyorum yanlış bilmiyorsam ama bütçen yetiyorsa ASUS falan al.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.845 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 1 Ağustos 2023 #3 Linkteki ürünü alabilirsin sorun olmaz.
E eva 02 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 397 1 Ağustos 2023 #4 Tesla Bobini dedi: Linkteki ürünü alabilirsin sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kalitesi ileride bana sorun yaratır mı? Ürünün soğutması hakkında bilginiz var mı?
Tesla Bobini dedi: Linkteki ürünü alabilirsin sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kalitesi ileride bana sorun yaratır mı? Ürünün soğutması hakkında bilginiz var mı?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.845 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 1 Ağustos 2023 #5 eva 02 dedi: Kalitesi ileride bana sorun yaratır mı? Ürünün soğutması hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Kalite açısından sorun olmaz soğutması da kötü değil fiyatına göre iyi ürün.
eva 02 dedi: Kalitesi ileride bana sorun yaratır mı? Ürünün soğutması hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Kalite açısından sorun olmaz soğutması da kötü değil fiyatına göre iyi ürün.