Tamamdır. Peki şunu da merak ediyorum. Oyun performansı olarak rx7900xtx 4070tisüper e göre %15-20 daha güçlü ama neden onun dışındaki işlerde daha iyi ? Bu neyden kaynaklanıyor
Anladım arkadaşlar çok teşekkür ediyorum Ya 4070ti süper ya da 7900xtx alacağım o kesinleşti gibi. Bir süre daha düşüneceğim, sık oynadığım oyunlarda hangisiyle daha güzel performans alınıyor araştırıp ona göre alacağım en temizi sanırım o
Anladım arkadaşlar çok teşekkür ediyorum ya 4070 Ti Super'ya da 7900XTX alacağım o kesinleşti gibi. Bir süre daha düşüneceğim, sık oynadığım oyunlarda hangisiyle daha güzel performans alınıyor araştırıp ona göre alacağım en temizi sanırım o
Katılıyorum AMD´nin FSR teknolojisi olsa dahi DLSS kadar FPS arttırmıyor, ışın izleme teknolojisi NVIDIA ile aynı bile olsa çok fazla FPS düşürüyor, NVIDIA almanızı öneririm.
Katılıyorum amd´nin FSR teknolojisi olsa dahi DLSS kadar FPS arttırmıyor, ışın izleme teknolojisi NVIDIA ile aynı bile olsa çok fazla FPS düşürüyor, NVIDIA almanızı öneririm.