Hangi RTX 4070 Super modeli alınmalı?

RazQr94TR

Megapat
Yer
KKTC
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600
GALAX RTX 4070 Super OC 2x
Kingston Beast 2x16GB DDR5
MSI Mag B650 Tomahawk Wifi
MSI Mag A850 80+ Gold
MSI Mag Coreliquid 360R V2
MSI Mpg Velox 100R White
2 TB M2 SSD, 1 TB SSD 4 TB HDD
Meslek
Finans Uzmanı
Herkese merhaba, arkadaşlar, naçizane bir sorum olacak. Aşağıda belirttiğim ekran kartı modellerinden birini bugün alacağım ama hangisini almalıyım kararsız kaldım.

INNO3D RTX 4070 Super Twin 2X (26.450 TL)

Galax RTX 4070 Super 1-Click OC 2X V2 (27.400 TL)

MSI RTX 4070 Super Ventus OC 2X (28 bin TL)

Sistemim.
Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600.
RAM: Kingston HyperX 32 GB.
PS: MSI MAG A850.
MSI MAG CoreLiquid 360r V2.
Kasa MSI MPG velox 100R.

Maksimum bütçe 30 bin TL.

2 ay once falan bende ayni derde sahiptim ASUS aldim sana da tavsiyem şu: Kronik bir problemi yoksa en ucuzunu al gec.

Hocam butceyi 2-3 k daha zorlayabilirseniz kesinlikle TUF Gaming modelini oneririm

Eger yukseltemiyorsaniz da MSI Ventus modelini alin digerlerinin komponent kalitesi berbat

Guncelleme: 2 model daha buldum hocam bunlar da iyidir.

Son düzenleme:
MSI RTX 4070 Super Ventus OC 2X modeli benim düşünceme göre sistemine daha güzel entegre olur.

Eğer acelen yok ise belki RTX 5070 30K bandında olabilir. Onu alabilirsin. Ancak 4070 Super alacaksan Galax alabilirsin.

MSI RTX 4070 Super Ventus OC 2X modeli benim düşünceme göre sistemine daha güzel entegre olur.

Hocam butceyi 2-3 k daha zorlayabilirseniz kesinlikle TUF Gaming modelini oneririm

Eger yukseltemiyorsaniz da MSI Ventus modelini alin digerlerinin komponent kalitesi berbat

Ventus modelleri iyi değil.

Şahsen INNO3D alıp geçerdim. Daha bir kaç hafta önce arkadaşıma 3 fanlı modelini aldırdım soğutma oldukça iyi. 2 Fanlı modelinde soğutmasının kötü olacağını sanmıyorum, blok çipsete uzak taraftan azıcık büyüyor o kadar.

Bütçen 30K çıkıyor ise ve RTX 4070 Super alacaksan Gigabyte Gaming OC öneririm.

32-33 civarina ASUS TUF Gaming RTX 4070s modeli var 3 fanli saglam bir kart. Butceniz cikiyorsa onu almanizi oneririm.

3 fanlilar bir tik daha iyi olur daha serin calisiyor. 3 fanli alabiliyorsan onu alabilirsin bende winfdforce modeli var. FPS acisindan cok fark olmaz 2-3 FPS oynar maks cunku hepsi ayni model kart sonucta fakat sicaklik acisindan farklari olabilir. Sicaklik takintin yoksa herhangi birini al gec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…