Hangi RTX 4070 Ti Super alınmalı?

Makaleler
5
ASUS'ya da MSI alacağım. Anakartım ASUS marka. Daha önce de 7 yıl boyunca MSI marka GTX 1080 Ti kullandım. Farklı bir marka arayışım yok ancak tabii ki önerilere açığım.

Sorum hangi marka ve modelin diğerine oranla soğutması daha iyi? Ve en iyi ile en kötü arasında ne kadar fark var? Şahsen çift fanlı Ventus modeliyle ilgileniyordum ancak TUF serisinde olduğu gibi bu model için de soğutmanın zayıf kaldığı söyleniyor. Siz özellikle Ventus ve Gaming X Slim hakkında ne diyorsunuz?

Ti super alacağına 4080 al fiyatları çok yakın. Ayrıca genel olarak soğutmaları yeterli çok takılma.

Resmi uluslararası fiyatı 799 $ olan RTX 4070 Ti Super kart 39999 TL'den satışa açılırsa o kartı Türkiye'den almam.

ASUS'ya da MSI alacağım. Anakartım ASUS marka. Daha önce de 7 yıl boyunca MSI marka GTX 1080 Ti kullandım. Farklı bir marka arayışım yok ancak tabii ki önerilere açığım.

Boomer olmaya gerek yok, ben de o dönem PC toplamıştım böyle "yeğenim ASUS ya da MSI'dan şaşmayacan ha" devirleri bitti. Fuzuli para ödüyorsun.

Bana TUF modelini tokatlayıp, Ventus'a sümüğünü bile atmayacak iyi bir kart at dersen buyur. Ancak Gaming X falan kıyaslanabilir şunun kalite ve soğutma performansıyla.

Resmi uluslararası fiyatı 799 $ olan RTX 4070 Ti Super kart 39999 TL'den satışa açılırsa o kartı Türkiye'den almam.
Çok haklısınız. Ben de yurtdışından alacağım zaten.

Yurtdışından geleceği için kendimce az da olsa bildiğim bir marka olmasını istiyorum. Garantiye vs. yollamak biraz zor olacaktır. Hem fiyatlar da birbirilerine yakın. Artı olarak da Gaming X Slim White modelini estetik olarak beğenmiştim.

Slim modelinden koşarak kaçacaksın. MSI bunları malzemeden çalınmış inşaat gibi üretiyor. Yurtdışından gelecekse garanti zaten yok ki? En azından soğutma ve kalite olarak iyi bir model al (marka önemli değil).

O derece diyorsunuz ha... İşte garanti zaten olmadığı için az da olsa bildiğim bir marka olsun istedim.

Peki önerdiğiniz modeli bu kadar iyi yapan nedir? Diğerlerinden ayıran özelliği? Hem yazılım hem donanım olarak.

Peki önerdiğiniz modeli bu kadar iyi yapan nedir? Diğerlerinden ayıran özelliği? Hem yazılım hem donanım olarak.

Yazılım, donanım vb. önemi yok ki takıyorsun kullanıyorsun 4070 Ti Super, 4070 Ti Super'dir. Phoenix modeli iyi malzeme kalitesi ve soğutmaya sahip bir kart eh fiyatı da ortada şimdi.

Aynı kaliteyi ASUS ya da MSI'dan istediğin vakit en az 5K fazla ödüyorsun. Aynı fiyata da Ventus gibi çer çöpleri satıyorlar. Atıyorum yurtdışında TUF, Gaming X Trio gibi modellerle Phoenix arasında fark yoktur o vakit tabii hepsi arasında en beğendiğini alabilirsin.

Ventus'lar soğutmada pek başarılı değildi 4060 Ti'larda yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…