Hangi RTX 5070 ekran kartını alınmalı?

Bütçe
29.000 - 33.000 TL

Drknes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller.

Yakın zamanda bir sistem topluyorum, belki açtığım diğer konulara da denk gelmiş olabilirsiniz Corsair 5600 MHz RAM ve B850M Aorus Elite ıce anakartını aldım. İşlemci olarak Ryzen 7 7700X düşünüyorum, tabii ki değişiklik gösterebilir.
Şimdi sıra en önemli parçalardan biri olan ekran kartına geldi. RTX 5070 almayı düşünüyorum; oyunlarda sorun çıkarmayacak ve güncel bir kart olduğu için tercih sebebim.
Ancak modeller arasında seçim yapmak çok zor. Aşağıdaki kartlar arasında kaldım. Gönlüm Colorful'dan yana ama bu markayı hiç kullanmadım, emin olamıyorum.
Bir sistem kurduktan sonra en az 6 yıl kafam rahat olsun istiyorum. AMD ekran kartları hariç diğer önerilerinize de açığım.

https://www.akakce.com/ekran-karti/...2gd-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,903243913.html ( fiyatın düşmesini bekleyeceim )

Son düzenleyen: Moderatör:
Colorful Ülkemizde pek bilinmeyen ama işini iyi yapan bir firma. 2 fanlı modellerden uzak dur. Colorful'un Fiyatı da gayet iyi tercih edebilirsin.

Son düzenleme:
Colorful dostum.

Özellikle beyaz sistem topluyorsan çok iyi olur.

Gigabyte eagle oc alırdım ben olsam.

Seçsem neden 9070XT seçmeliyim ? sadece 16 gb olduğu için mi ?
Sadece oyun içinse 9070XT daha iyi bir seçenek hem kas gücü hemde VRAM açısından ayrıca FSR4 de gayet iyi performans sunuyor. Ama işin içine yapay zeka ve render gibi işler girecekse 5070 alın geçin.

Marka bilinirliği ve gigabyte markasına olan güvenim. Diğer markalar da iyidir muhakkak ama ben bunu seçerdim.
Dediğiniz konuda haklısınız evet marka bilinirliğinden dolayı bende şüphe içerisindeyim zaten anakartım da aorus elit olduğu için kararsızım full gigabyte mantıklı gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…