Hangi RX 550 alınmalı?

electus_8

Decapat
Daha fazla  
İki marka arasında kaldım ama hangisini alsam karar veremedim. Bu arada fiyata onemsemeyin sadece arasidaki kalite farki.

İşte bu ikisi sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi 128.bit diğeri 64.bit tavsiyem bir üst seviye karrlara bakın giriş seviyesi 4.5 yıllık kartlar watman hatalı son driverler ile bu hatayi alirsın tavsiyem NVIDIA bak.

Birisi 128.bit diğeri 64.bit tavsiyem bir üst seviye karrlara bakın giriş seviyesi 4.5 yıllık kartlar watman hatalı son driverler ile bu hatayi alirsın tavsiyem NVIDIA bak.

Kesin alir miyim hatayi.

WattMan hatasından dolayı mı, yoksa performans düşüklüğünden dolayı mı? GT 1030 yerine almayı düşünüyorum da o yüzden sordum.
Performans düşüklüğünden dolayı.
Dün arkadaşım Gaming gecesinden 800 TL'ye GT1030 aldı bence sizde alın.

Son düzenleme:
Ben watman hatasını çözdüm ama bazen gine hata veriyor Sapphire RX 560 2 GB kullanıyorum bunu satıp 4 GB Palit GTX 1650 ya da super modeline gececeğim.

GT 1030 alırsanız daha iyi olur. Ayrıca bu fiyatlar çok pahalı. 2.el ucuz fiyatlı bir şeyler alsanız daha iyi gibi. Bu tarz kartların sıfırları çok pahalı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…