Hangi RX 570 Modeli Alınmalı?

Pofuduk0806

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Ben RX 570 ekran kartı alacağım. Ama hangi markayı almalıyım bilemedim. Başlığa yazmadım ama MSI Armor 8GB da iyi mi acaba? Sapphire'i araştırdım fakat çok ısınıyor diye gördüm. Cidden +60 dereceyi geçecekse Sapphire almayacağım. MSI Armor veya ROG Strix alacağım. Sizce hangi RX 570 modeli daha iyi? (Sapphire nitro+ 8gb, Msı Armor 8gb, Asus rog strix 4gb ? )

Son düzenleme:
Armor modeller de soğutmada pek başarılı değil. Sapphire Nitro+ serisi alınabilir. Ya da ROG Strix.

Ucuz olan. AMD ekran kartlarının hepsi ısınıyor. 60 derece dediğiniz şey zaten Asus'ta da MSI'da da imkansız yük altındayken. Sapphire alın. Binlerce kişi kullanıyor sosyalde. Bir tane şikayet görmedim.
Armor modeller de soğutmada pek başarılı değil. Sapphire Nitro+ serisi alınabilir. Ya da ROG Strix.
Aldı başını gidiyor bu Armor modelleri ile ilgili hurafeler. Gayet memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

ROG Strix En iyi soğutmalardan birisine sahiptir, Armor önermem şikayetçi çok fazla ayrıca Gigabyte ekran kartlarına bakabilirsin.
Yanlışınız var Sapphire'den çok fazla şikayetçi var araştırırsanız görebilirsiniz.

@crazy_vefa Bütçe sıkıntı değil. MSI Armor'ları ben de çok sevmiyorum ama yani +60 derece normal değil mi? Ona göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Armor serisinin gürültüsü çok duyuluyor diye 1 2 kişiden duymuştum, Gaming X 1060 serisini tercih ettim sanırım RX 570'in Msi Gaming X serisi yok, Yerinde olsam alabileceğim en ucuz kartı alırdım veya haziran ayında çıkacak olan AMD kartları beklerdim.

@Silinen üye Ben de ROG'a bir bakıyorum ama herkes diyor ki Sapphire Nitro+ daha yüksek performans verir diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışınız var Sapphire'den çok fazla şikayetçi var araştırırsanız görebilirsiniz.
Çok satan ürünlerde çok şikayet elbet olur. Siz şu ekran kartını aldım çok memnunum hiçbir şikayetim yok diye konu açan birini gördünüz mü? Şikayetten kasıt nedir? Kablolama kötü yapıldıysa sırf RGB olsun diye kötü hava akışı sağlayan önü tamamen kapalı camlardan oluşan bir kasa seçildiyse ve kalitesiz fan kullanılıyorsa elbet ki kart ısınacaktır. Ben neden bu bahsedilen sorunları yaşamıyorum?
ROG Strix kartında Wattman hatası sık karşılaşıyor diye duydum. Risk almayın bence.
Kaldı ki ROG Strix kartlar yazılımsal olarak en çok hatanın alındığı kartlar.
@Silinen üye bende rog a bi bakıyorum ama herkes diyorki sapphire nitro + daha yüksek performans verir diyorlar
Birkaç MHz farktan aman aman 30-40 FPS fark alamazsınız zaten. RX 570 4GB olan bütün modeller örnek veriyorum 100-110 FPS arası verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…