Hangi RX 570 Modeli Alınmalı?

O.C olmadan 60'larda geziyor. İlk 2 fotoğraf default ayarlar. Son 2 fotoğraf da O.C ayarlarım. O.C'de 1 saatin sonunda 78'i görüyor. Ama bu yaz ayı için geçerliydi. Kış dönemi sanırım rahat rahat oynatır. Geçen kış sorun yoktu. FPS'de sorun olmaz. MSI modelini de denemedim o yüzden bilemem.

Dosya Ekleri

• asus 2.PNG
    47,4 KB · Görüntüleme: 45
  • asus.PNG
    46,5 KB · Görüntüleme: 45
  • asus 3.PNG
    44,8 KB · Görüntüleme: 47
  • asus4.PNG
    43,4 KB · Görüntüleme: 45
CW biraz şans işidir ama Strix model de daha fazla var sanırım, sürekli konuları açılıyordu. MSI konusunda şahsen AMD'yi karalamak için yapılmış bir seri olarak düşünüyorum, koskoca markasın ve 1 soğutma borusunu neden koymazsın ki?
3-4 tane arkadaşıma 2300X + 570'lü sistem kurdum, sadece birinde MSI kullandım onun sebebi de CM MB511 kullanıp ek fan almasıydı yani kasana bağlı eğer ona önem verip güzel hava akışını sağlayacaksan undervolt yaparak kullanabilirsin. Teknoloji bir bakıma şans işidir ama bir bakıma da kullanıcı hatasıdır.

Bu kartların özetini yapayım sana;
1.Msi Armor: Soğutma konusunda kasadaki hava akışı kötüyse 80 lere ulaşıyor sıcaklık. Parça kalitesi olarak göründüğü gibi ucuz üretilsin diye rakiplerine kıyasla kötü. Ama tercihen alınabilir dediğim gibi ısınabilir alırken buna razı olun.
2.Rog Strix ve Expedetion
Rog Strix te Cw olabiliyor ama tamamen şans işi soğutma olarak gayet iyidir. Malzeme kaliteside keza iyidir ama dediğim gibi Cw olabilir. Expedetion ise bana göre alınmamalı Msi ın Armoru neyse bana göre Asusunda Expedetion öyle sebebini bilmiyorum ama öyle geliyor internetten bu kartı araştırıp tercihen alabilirsiniz.
3.Sapphire Pulse ve Nitro
Geçenlerdede yazdım Pulse kartımı yaşadığım WattMan yüzünden iade ile Nitro ya geçtim sıcaklık farkı nedendir bilmem neredeyse olmadı bile 72 idi pulse da Nitro da 70 oldu aynı oyunda yani bana göre 2 si de iyidir ancak ben Nitro alırdım.
Tercih sizin

Çünkü nitro modeli oc edilmiş bir versiyon.

Hocam dediğim gibi kargo ile uğraşmak istemiyorum aslında yakınımda Vatan Computer var gidip almak istiyorum Vatan'da Nitro yok Pulse var ama Pulse için güzel yorumlar okumadım hiç geriye MSI Armor ile Asus Rog Strix kalıyor bunlar bana yakın konumda olan Vatan Computer şubesinde var elden almak istiyorum. Farklarını bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum daha önce MSI R7 370 ekran kartı yaktığım için MSI markasından biraz uzak durmak istiyorum açıkçası. Bu durumda ya Asus Rog Strix alınacak yada Sapphire Pulse. Aslında kargonun erken geleceğini bilsem yukko'dan alacaktım orada biraz daha ucuz ve çoğu model var Nitro modeli mesela ayrıca 8 GB modelini de alabiliyorum ama işte kargo beklemek istemiyorum. Yine de önerebileceğiniz fiyatları uygun kargosu hızlı gelen site varsa bakabilirim yada yukko sitesi hızlı yolluyor mu kargoyu bilginiz var mı?

1270TL'ye RX590 Pulse tavsiye ederim.

O kadar çıkamam hocam zaten işlemcim darboğaz yapacaktır bottleneck sitesinden baktım RX 570'e hiç darboğaz göstermedi RX 580 seçtiğim zaman %20 darboğaz gösterdi zaten uzun süre kullanacağım darboğaz istemiyorum. Teşekkürler öneri için.

Asus markası olarak sadece GTX 275 kullandım hocam Daha önce Asus kullanmadım nasıl bilmiyorum Rog Strix güzel duruyor aslında ama bilemedim. Sapphire Nitro al diyende var.
2. el alıp ram eklemeniz daha mantıklı.

Hocam onu satıcı ile görüştüm ben şuan GTX 275'i alıyor üzerine bir miktar ücret vererek şuan ki kullandığım Gskill RipjawsX Dual Kit ramleri veriyor takas yani bu durumda ekran kartını ikinci el değil sıfır alabiliyorum. Hem sıfır adıma faturalı ekran kartı almış oluyorum hemde ram upgrade edebiliyorum zaten şuan anakartta takılı olan ramlerim ile aynı olduğu için uyum sorunu da çıkmaz.

Soğutma konusunda sürpriz at Sapphire RX570 Pulse ITX. Ve fiyatı da oldukça uygun.
Ağustos ayında PUBG oynarken 73 dereceyi geçmedi. Hatta undervolt denedim sıcaklık 70 in altına düşüyor.
Kartın tek fanlı ve küçük olmasına aldanmayın.

Hocam o kadar para veriyoruz çift fanlı model almak daha doğru bence zaten kasamın içi geniş sıkıntı olmaz tek fan ekran kartı pek sevmiyorum zaten. Teşekkür ederim yine de.
Arkadaşlar normalde elden almak istiyorum Vatan'dan ama sadece Asus Rog Strix 4 GB alıyorum ama eğer daha önce alışveriş yaptığınız bir site varsa güvenilir ve hızlı kargo gönderimi olan onlara da bakabilirim kafama yatarsa kargo ile alırım belli olmaz. Yukko diye bir site var bu sitenin kargosu hızlı mı geliyor bir de güvenilir mi?

Hocam o kadar para veriyoruz çift fanlı model almak daha doğru bence zaten kasamın içi geniş sıkıntı olmaz tek fan ekran kartı pek sevmiyorum zaten. Teşekkür ederim yine de.

Dediğim gibi kartın tek fanlı olması sizi yanıltmasın. Kartın incelemelerini izleyin kendi fikrinizi kendiniz edinin.
Dediğim kart tek fanlı olabilir fakat Asus expedition gibi sadece alüminyum blok değil. Oldukça kaliteli bir ısı borulu soğutma sistemi var plastik korumanın altında. Fan sayısına bakmayın kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…