Hangi RX 570 Modeli Alınmalı?

Bende de aynı ürün var çok memnunum. Hatta isterseniz OC bile yapabilirsiniz. Bence tek fanlı modelide değerlendirmelisiniz.

Evet arkadaşlar aşağıya link veriyorum hangisi alınabilir söylermisiniz? Site güvenilir mi sizce? Artık konuyu noktalamak istiyorum. Nitro+ OC iyi bir model mi bu arada?

Sapphire RX 570 Nitro+ OC 4 GB -998 TL-

Sapphire RX 570 Pulse OC 8 GB - 1.018 TL-

Evet Nitro+ soğutucusu daha iyi overclock için üretilmiş model.

Site güvenilirdir.

Rica etsem kartı aldıktan sonra bir kaç benchmark ve ısı testi yayınlayabilir misiniz?

Nitro+ en iyi RX 570 modeli. AMD alanında kendini kanıtlamış bir marka Sapphire. Kulaklık sipariş vermiştim o siteden ve hemen kargolanmıştı.

@156318 Arkadaşa katılıyorum. Hem ASUS ROG Strix hemde Sapphire Nitro modelini kullandım, şuanda Nitro 580 8 GB kullanıyorum RX serisinde bence en iyi marka model. İki markayıda kullanmış biri olarak Nitro modelini almanızı öneririm benim kartım ROG serisinden 7 derece daha soğuk çalışıyordu.

Merhaba, 2 hafta önce sapphire rx570 nitro 4 gb satın aldım. oyunlar ultra ayarda en fazla 70-73 derecelerde. Performansından gayet memnunum. Soğutması ve performansı en iyi rx570 bu diyebilirim.

Arkadaşlar şuan 1.500 TL param var söylemesi ayıp. Bunun içinde 600 TL ev kirası var vereceğim MSI Armor alsam kötü seçim mi yapmış olurum? 4 GB versiyonu Vatan'da 898 TL şuan. Yada ikinci el 650 TL'ye ikinci el Rog Strix olanını mı alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…