En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
200TL kadar bütçe arttırarak buna da bakabilirsin. RX 580 gücünde ve daha az güç tüketen, daha az ısınan bir kart.
Sapphire, şu ana kadar sadece AMD ile iş birliği yapmıştır ve AMD cephesinde tercih edilebilecek en az sorunlu ve performanslı Radeon RX Serisi grafik kartlarını üretir. Bu yüzden Sapphire tercih etmeni öneririm. Seni yarı yolda bırakmayacağını düşünüyorum.
7 - 8 ay kadar bir süre Gigabyte Gaming RX 570 kullandım (AORUS olan değil), 1400mhz overclocklu bir şekilde kullanıyordum ve kart maksimum 73 derece görüyordu. Fan deviride 800rpm civarında seyrediyordu. Bence gayet başarılı.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
200TL kadar bütçe arttırarak buna da bakabilirsin. RX 580 gücünde ve daha az güç tüketen, daha az ısınan bir kart.
www.teknobiyotik.com