Soğutmasına para verdiğimiz için kendinize uygun olanı seçmenizi öneririm.
Sapphire nedense hoşuma gitmiyor.Nitro modelini alabilirsiniz.
Sapphire pek sevmiyorum. 580'de ısınma olaylarını duyuyordum, belki o yüzdendir.Bence Nitro+ modeli en iyisi.
QICK 308'i de büyük bir umutla aldım ama pek başarılı bir soğutması olduğunu söyleyemem. O yüzden sizin önereceklerinize bakmak istedim.Soğutmasına para verdiğimiz için kendinize uygun olanı seçmenizi öneririm.
Hep Sapphire öneriliyor, belki göz atmaya değer.6600XT için iyi bir soğutmaya gerek yok. QICK'dan sonra en ucuz model olduğu için Nitro tercih edilebilir. Sapphire'ın en iyi soğutması zaten.
Hocam şöyle bir video buldum:
En yakın alternatifi RTX 3060 gibi görünüyor ama 6600 XT'nin bazı testlerde ondan daha önde gittiğini görüyorum. Açıkcası 6600 XT parasına alabileceğimiz RTX 3060 kartlardan bir şey beklemek bence pek mantıklı değil.İmkan varsa NVIDIA tarafına da bir göz atmanızı önerebilirim.
Sapphire nedense hoşuma gitmiyor.
Sapphire pek sevmiyorum. 580'de ısınma olaylarını duyuyordum, belki o yüzdendir.
QICK 308'i de büyük bir umutla aldım ama pek başarılı bir soğutması olduğunu söyleyemem. O yüzden sizin önereceklerinize bakmak istedim.
Hep Sapphire öneriliyor, belki göz atmaya değer.
PowerColor en iyisi gibi duruyor fan hızına göre sıcaklıkları falan ama 6600 XT bulamadım.
En yakın alternatifi RTX 3060 gibi görünüyor ama 6600 XT'nin bazı testlerde ondan daha önde gittiğini görüyorum. Açıkçası 6600 XT parasına alabileceğimiz RTX 3060 kartlardan bir şey beklemek bence pek mantıklı değil.
Aklımda 6600 XT ROG STRIX var, alternatifi olarak MSI 6600 XT Gaming X var. Soğutmalarının iyi olduğunu düşündüğüm kartlar bunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.