Hangi RX 6600 XT modeli alınmalı?

538166

Centipat
Makaleler
2
Kullandığım XFX QICK 308 6600 XT kartımda Coil Whine sorunu olduğu için iade edip yerine başka bir RX 6600 XT almayı planlıyorum. Lakin çok fazla seçenek var, önerebileceğiniz kartlar nelerdir?

Hocam şöyle bir video buldum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nitro modelini alabilirsiniz.
Sapphire nedense hoşuma gitmiyor.
Bence Nitro+ modeli en iyisi.
Sapphire pek sevmiyorum. 580'de ısınma olaylarını duyuyordum, belki o yüzdendir.
Soğutmasına para verdiğimiz için kendinize uygun olanı seçmenizi öneririm.
QICK 308'i de büyük bir umutla aldım ama pek başarılı bir soğutması olduğunu söyleyemem. O yüzden sizin önereceklerinize bakmak istedim.
6600XT için iyi bir soğutmaya gerek yok. QICK'dan sonra en ucuz model olduğu için Nitro tercih edilebilir. Sapphire'ın en iyi soğutması zaten.
Hep Sapphire öneriliyor, belki göz atmaya değer.
Hocam şöyle bir video buldum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PowerColor en iyisi gibi duruyor fan hızına göre sıcaklıkları falan ama 6600 XT bulamadım.
İmkan varsa NVIDIA tarafına da bir göz atmanızı önerebilirim.
En yakın alternatifi RTX 3060 gibi görünüyor ama 6600 XT'nin bazı testlerde ondan daha önde gittiğini görüyorum. Açıkcası 6600 XT parasına alabileceğimiz RTX 3060 kartlardan bir şey beklemek bence pek mantıklı değil.

Aklımda 6600 XT ROG STRIX var, alternatifi olarak MSI 6600 XT GAMING X var. Soğutmalarının iyi olduğunu düşündüğüm kartlar bunlar.

Sapphire nedense hoşuma gitmiyor.

Sapphire pek sevmiyorum. 580'de ısınma olaylarını duyuyordum, belki o yüzdendir.

QICK 308'i de büyük bir umutla aldım ama pek başarılı bir soğutması olduğunu söyleyemem. O yüzden sizin önereceklerinize bakmak istedim.

Hep Sapphire öneriliyor, belki göz atmaya değer.

PowerColor en iyisi gibi duruyor fan hızına göre sıcaklıkları falan ama 6600 XT bulamadım.

En yakın alternatifi RTX 3060 gibi görünüyor ama 6600 XT'nin bazı testlerde ondan daha önde gittiğini görüyorum. Açıkçası 6600 XT parasına alabileceğimiz RTX 3060 kartlardan bir şey beklemek bence pek mantıklı değil.

Aklımda 6600 XT ROG STRIX var, alternatifi olarak MSI 6600 XT Gaming X var. Soğutmalarının iyi olduğunu düşündüğüm kartlar bunlar.

Benim komşum olan abide RX 580 var tövbe ekran kartımı bir daha AMD almam demişti. Bence de NVIDIA her zaman daha mantıklı geliyor bana da. Markalar genelde soğutma bloklarına bir de gördüğüm kadarıyla OC ibareli olanlar var bence en ucuzu hangisiyse o alınmalı zaten kasa içi silkülasyon iyi ise ekran kartı da fazla ısınmıyor kendi kasamdan biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı