Hangi RX 7600 modeli alınmalı?

Hocam bunlardan nasıl emin olabilirim? Nasıl bir test yaparım? Akım korumalı priz alsam yeterli olur mu? Veya PSU yine değişmem gerekir mi?

Eğer sorunlar sadece bunlarla kaynaklı ise ucuz yollu RX 7600 modellerinede yönelebilirim.

Eve en önce bir elektrikçi getir ölçüm yaptır bence. Akım korumalı priz bence gereksiz ama işe yaramaz bir ürün de değil. PSU konusuna gelirsek bendeki 700watt 2019'dan beri kullanıyorum ve bence PSU her zaman yüksek olmalı. Sonuçta hem ilerisi için yapacağın değişimlerde hem de genel olarak kalitede en önem vermen gereken şey bence. Kart net 185 çekiyor bu arada.

Yeterli hocam. O konu üzerinde de detaylı araştırma yaptım. Hatta kaliteli bir 500W güç kaynağı çok abartılı olmayan bir RX 6700 XT sisteme bile yeterli. Bunu kanıtlamak isterdim ama riske giremiyorum .

Siz bilirsiniz AMD bile 550W yazmış ben riske girmezdim.

Evet hocam kart oyunlarda 180w civarinda tüketim yapıyormuş. Evin elektrik tesitına pek güvenmiyorum. Eski bir evde otruyorum. Sistemi 2 yıl sonra tamamen değiştireceğim için ekran kartından başka harcama yapmak istemiyorum.

Elektirkçiye ne ölçümü yaptıracağım. Sorunumu ne şekilde ifade etmem gerek?

AMD kendi sitelerinde gerekliden fazla yazıyor. Minimum PSU önerisinin yanında kartın 165W olduğuda yazıyor, onun içinde 500W yeterli.

Keyfine söylemiyor yüksek değerleri eğer bir sıkıntı olursa diye yüksek veriyorlar neyse ben kendi fikrimi söyledim.

Tabiki Asus rog strix alınır

Siz bilirsiniz AMD bile 550W yazmış ben riske girmezdim.
Üretici firmalar riske girmemek için bence biraz yüksek değer yazıyorlar. Sonuçta her 500w güç kaynağının 12v kanalından verdiği güç aynı değil.

İfadeler: G2D
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…