Cenger Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 300 Yer Luthadel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sissoylu 18 Mayıs 2017 #1 Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ve MSİ Gaming X 8GB var onun linkini bulamadım. Bu 6 ekran kartı arasında kaldım sizce hangisi?
Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ve MSİ Gaming X 8GB var onun linkini bulamadım. Bu 6 ekran kartı arasında kaldım sizce hangisi?
yh57 Megapat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 408 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2017 #2 Cenger dedi: Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ve MSİ Gaming X 8GB var onun linkini bulamadım. Bu 6 ekran kartı arasında kaldım sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz az ise XFX alın eğer bütçeniz MSI almaya yetiyorsa MSI alabilirsiniz.
Cenger dedi: Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ve MSİ Gaming X 8GB var onun linkini bulamadım. Bu 6 ekran kartı arasında kaldım sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz az ise XFX alın eğer bütçeniz MSI almaya yetiyorsa MSI alabilirsiniz.
1 150101 Kilopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.339 Makaleler 5 Çözümler 2 18 Mayıs 2017 #3 Bence en ucuz olanı alınmalı 1000 TL ye RX 580 bile var.
Ahmet Akbulut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 1.118 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2017 #4 Gigabyte.