P pagan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 956 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #21 Bir süre XFX kullandım gayet serin çalışıyordu.
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.162 Makaleler 3 Çözümler 5 13 Haziran 2023 #22 Tavasapi dedi: Asus Dual alın. 300 TL farka değer. Genişletmek için tıkla... Gerçi o sitede sanırım ikinci el kartlar. Eğer sıfırsa bu fiyata alınmalı yoksa diğer modellere bakılmalı.
Tavasapi dedi: Asus Dual alın. 300 TL farka değer. Genişletmek için tıkla... Gerçi o sitede sanırım ikinci el kartlar. Eğer sıfırsa bu fiyata alınmalı yoksa diğer modellere bakılmalı.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 13 Haziran 2023 #23 XFX kullanıyorum gayet serin çalışıyor. Kasanın hava akışı kötüyse ASUS tercih edebilirsin ama diğer modeller fırın gibi çalışıyor demek değil bu. En uygununu al gitsin.
XFX kullanıyorum gayet serin çalışıyor. Kasanın hava akışı kötüyse ASUS tercih edebilirsin ama diğer modeller fırın gibi çalışıyor demek değil bu. En uygununu al gitsin.