walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #11 UğurDündar dedi: İnce tel. Şekil aldıramıyorum kendi kendine fotoğraftaki gibi oluyor durdukça. O yüzden dağınık bir model arıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ise öyle kalsın.
UğurDündar dedi: İnce tel. Şekil aldıramıyorum kendi kendine fotoğraftaki gibi oluyor durdukça. O yüzden dağınık bir model arıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ise öyle kalsın.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 6 Aralık 2022 #12 Kafa yapını, yüz yapını bilmeden nasıl söyleyelim hocam? Afrika örgüsü yapabilirsin mesela.
U UğurDündar Picopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 503 Çözümler 2 6 Aralık 2022 #13 AnotherJourney dedi: Kafa yapını, yüz yapını bilmeden nasıl söyleyelim hocam? Afrika örgüsü yapabilirsin mesela. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafımı koydum hocam profilime işte.
AnotherJourney dedi: Kafa yapını, yüz yapını bilmeden nasıl söyleyelim hocam? Afrika örgüsü yapabilirsin mesela. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafımı koydum hocam profilime işte.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 6 Aralık 2022 #14 UğurDündar dedi: Fotoğrafımı koydum hocam profilime işte. Genişletmek için tıkla... Yan profilde önemli hocam.
UğurDündar dedi: Fotoğrafımı koydum hocam profilime işte. Genişletmek için tıkla... Yan profilde önemli hocam.