Syndra güçlenirse Q + R ile yarı kırılgan bir karakteri alabilir. Daha bugün yaşadım, %75 canım varken bana R attığında direkt ölüyordum. Zoe ise geç oyunda biraz fazla vuruyor sanırım.
Mid lane sözlediğim şampiyonların hepsi hem yüksek hasarlı hem CCli hem de lane itme kabiliyetleri yüksek midden cıkmazsa tabii ki kazanamaz bota roam atacak Jungle'ını takip edecek bu şekilde kazanır. Ek olarak şampiyoların lane aşaması da zayıf değil.
Syndra güçlenirse Q + r ile yarı kırılgan bir karakteri alabilir. Daha bugün yaşadım, %75 canım varken bana r attığında direkt ölüyordum. Zoe ise geç oyunda biraz fazla vuruyor sanırım.
Mid lane sözlediğim şampiyonların hepsi hem yüksek hasarlı hem ccli hem de lane itme kabiliyetleri yüksek midden cıkmazsa tabii ki kazanamaz bota roam atacak Jungle'ını takip edecek bu şekilde kazanır. Ek olarak şampiyoların lane aşaması da zayıf değil.
Zoe aralarındaki en zor şampiyon bilinenin aksine aslında early aşamada da vuruyor ama latede tek atıyor.
Olabilir kanka bende swain 1. siyim %70wr var ama swain önermedim mesela herkesin kendi fikri ben genel özelliklerine(cc, hareketlilik, itemleri, hasar ve işlevsellik) göz önünde bulundurarak önerme yaptım herkesin fikri aynı olacak diye birşey yok.
İleride oyun tarzına göre otomatik olarak karar vereceksin zaten.
Ayrıca burada şu soruyu sormak gerekiyor; Mid Lane'de mi daha iyisin, Jungle'da mı daha iyisin yoksa Top Lane'de mi daha iyisin?
Cho'Gath mainlemenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Tank metası oyunda hiçbir zaman adamakıllı bitmedi, sürekli baskınlığını gösteriyor ve takımında tank olan takım, daha avantajlı hâle gelebiliyor.