S Strelok_Tsoi Zeptopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 2 yıl Bilkom garantili, Slim, CD'li sürüm PS5 almayı düşünüyorum. Sizce hangi satıcıdan alayım? Alta şu an düşündüğüm linki bırakıyorum. Sony Playstation 5 Slim Standart Edition 1 TB SSD (Bilkom Garantili) - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Slim Standart Edition 1 TB SSD (Bilkom Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
2 yıl Bilkom garantili, Slim, CD'li sürüm PS5 almayı düşünüyorum. Sizce hangi satıcıdan alayım? Alta şu an düşündüğüm linki bırakıyorum. Sony Playstation 5 Slim Standart Edition 1 TB SSD (Bilkom Garantili) - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Slim Standart Edition 1 TB SSD (Bilkom Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
C crosswin Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart : Asus B365m-k Ekran Kartı : Asus Rtx4070 İşlemci : R7 7700 Ram: G-skill Trident Z Neo Cl 30 6000Mhz Ssd: Kioxia Exceria Pro 1 Tb Cpu Soğutucu : Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Kasa içindeki fanlar : Rampage 7c120s Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #2 Bilindik satıcılara bakın, fiyatı uygun olandan alın. Bilindik değil isede yorumlara ve satıcının web sitesine girip kontrol edin.
Bilindik satıcılara bakın, fiyatı uygun olandan alın. Bilindik değil isede yorumlara ve satıcının web sitesine girip kontrol edin.
13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #3 Strelok_Tsoi dedi: 2 yıl Bilkom garantili, Slim, CD'li sürüm PS5 almayı düşünüyorum. Sizce hangi satıcıdan alayım? Alta şu an düşündüğüm linki bırakıyorum. Sony Playstation 5 Slim Standart Edition 1 TB SSD (Bilkom Garantili) - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Slim Standart Edition 1 TB SSD (Bilkom Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Alttaki link makul hocam bence.
Strelok_Tsoi dedi: 2 yıl Bilkom garantili, Slim, CD'li sürüm PS5 almayı düşünüyorum. Sizce hangi satıcıdan alayım? Alta şu an düşündüğüm linki bırakıyorum. Sony Playstation 5 Slim Standart Edition 1 TB SSD (Bilkom Garantili) - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Slim Standart Edition 1 TB SSD (Bilkom Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Alttaki link makul hocam bence.