Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 7 Ağustos 2016 #21 DogukanArslan dedi: Merkez mi? Genişletmek için tıkla... Evet. @er36po Ordu'yu çok merak ediyorum.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #22 Tok(h)at
Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #23 er36po dedi: Ordu candır (Koca 22 yıl geçti yeşille mavinin buluştuğu topraklarda) Asıl memleket Kars Genişletmek için tıkla... Oooo hemşerim Kars'ın neresindensin abi?
er36po dedi: Ordu candır (Koca 22 yıl geçti yeşille mavinin buluştuğu topraklarda) Asıl memleket Kars Genişletmek için tıkla... Oooo hemşerim Kars'ın neresindensin abi?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 7 Ağustos 2016 #24 Silinen üye dedi: Evet. @er36po Ordu'yu çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Beklerim, misafir ol gel bana kardeşim Sana Ordu'nun tüm güzelliklerini gezdirerek göstereyim Mr. J dedi: Oooo hemşerim Kars'ın neresindensin abi? Genişletmek için tıkla... Sarıkamış
Silinen üye dedi: Evet. @er36po Ordu'yu çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Beklerim, misafir ol gel bana kardeşim Sana Ordu'nun tüm güzelliklerini gezdirerek göstereyim Mr. J dedi: Oooo hemşerim Kars'ın neresindensin abi? Genişletmek için tıkla... Sarıkamış
Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #25 er36po dedi: Beklerim, misafir ol gel bana kardeşim Sana Ordu'nun tüm güzelliklerini gezdirerek göstereyim Sarıkamış Genişletmek için tıkla... Ben de Akyaka
er36po dedi: Beklerim, misafir ol gel bana kardeşim Sana Ordu'nun tüm güzelliklerini gezdirerek göstereyim Sarıkamış Genişletmek için tıkla... Ben de Akyaka
DogukanArslan Kilopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 157 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #26 Silinen üye dedi: Evet. @er36po Ordu'yu çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman patlıyor herkes: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Evet. @er36po Ordu'yu çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman patlıyor herkes: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yuspro Megapat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 877 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #27 Silinen üye dedi: Konya'nın hangi ilçesi ? Genişletmek için tıkla... Merkez (Karatay), siz ?
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 7 Ağustos 2016 #28 İSTANBUL/Sancaktepe.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 7 Ağustos 2016 #29 İzmir.
Spontune Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2016 Mesajlar 3.192 Makaleler 13 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #30 Kastamonu, Daday ilçesi, Selalmaz mahallesi, Keş köyü. O isimdeki büyüye takılmayın "sel almaz". Normal yağmur yağsa şelale gibi akar. Bunu hemşehrim bile diyor "ula sizin koyün ismi sel almaz emme her yağmurda sel alıveya".
Kastamonu, Daday ilçesi, Selalmaz mahallesi, Keş köyü. O isimdeki büyüye takılmayın "sel almaz". Normal yağmur yağsa şelale gibi akar. Bunu hemşehrim bile diyor "ula sizin koyün ismi sel almaz emme her yağmurda sel alıveya".