Hangi şehirlerde kış aylarında motor kullanmak kolay olur?

OnBirHarfli

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle üniversite sınavında 27 bin yaptım ve geçen senenin sıralamalarına göre birkaç şehirde tıp fakültesine gidebilmekteyim. Erzurum'da yaşıyorum ve burada yılın belli dönemlerinde motor kullanmak neredeyse imkansız gibi. Bu nedenle bu konuyu açmış bulunmaktayım. Gidebildiğim iller: Kırşehir, Malatya, maraş, Siirt, Giresun, Çorum, Mardin, Yozgat, Karabük, Erzincan, Adıyaman, kars, ağrı.

Bu şehirlerde yaşayan motorcu arkadaşlarımız bulundukları şehirde motor kullanmanın nasıl olduğunu anlatırsa memnun olurum. Bu şehirlerde özellikle de eğitim dönemi olan kış aylarında motor kullanılıp kullanılmayacağını belirtmeleri benim için daha iyi olur.
Şu an aklımda Erzincan, Malatya, Karabük, Yozgat, Kırşehir ve maraş var. Diğer şehirler ya çok engebeli ya da yılın büyük çoğunluğunda yerlerde kar var.

Bu şehirlerin hangisinde üniversite okumak ve motor kullanmak daha mantıklı olur? Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Motosiklet kullanmaktan çok eğitim kısmına ağırlık vermenizi öneririm. Motosiklet kullanılır fakat kaliteli eğitim almak daha önemlidir.

Erzurum'da 1 yıldır motor kullanıyorum. Motor ve çevre bilgim var. Kar kış demeden kullanabiliyorum ama yine de kar ve buz olmaması daha çok keyif veriyor kullanırken.

Erzurum'da 1 yıldır motor kullanıyorum. Motor ve çevre bilgim var. Kar kış demeden kullanabiliyorum ama yine de kar ve buz olmaması daha çok keyif veriyor kullanırken.
Motor eğitimden değil üniversiteden alacağın eğitimden bahsetmiştim.İlk önce eğitim sonra motosiklet derim bana kalırsa

Motor eğitimden değil üniversiteden alacağın eğitimden bahsetmiştim. İlk önce eğitim sonra motosiklet derim bana kalırsa.

Üniversite olarak Kırşehir ve Giresun arasındayım. Eğitimleri birbirine çok benziyor diğerlerinin. (en azından diğerlerinde okuyan kişilerden duyduğum bu.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı