Hangi sepet alınır?

2.sepet alınmaz.

1.sepetde

Anomalye 3 dolar verilmez hesap satın alın oda 20 TL.
Stray Epic Games'de daha ucuz ayın 15'inde Stray orada indirme girecek onu bekleyin.
Road paketide Epic Games'de daha ucuz.
AC odyse key stelerinde daha uyguna bulursunuz ama Epic Games'te daha uygun.
Watch Dogs 2 alınır Steam'den.
Cal of the juarez Amazon Prime Gaming dağıtıyor ilk ay bedava üye olun oradan beleşe alın.
Assetto Corsa alınır Steam'den.
Arma 3 DLC olmadan alınmaz.
Firewatch bence almayın ama hoşunuza gittiyse alabilirsiniz.
American Truck alınır Steam'den.
Witcher 3 alınır Steam'den.

Eğer dediğim gibi alırsanız bayağı bir paranız artar biraz daha üstüne koyup Elden Ring alırsınız bir dahaki indirimde zaten bu indirimde pek indirme girmemiş.
Sağolun
Elden ring, Witcher 3 ve Watch Dogs 2 almaya karar verdim.

Beyler İade edeceğim yav daha oyunun 2. bossunda 20 defa öldüm bu oyun bana göre değil.

Kanka iade etme oyun açık dünya zaten geçemediysen başka yerde kasılıp tekrar deneyebilirsin, ben de Margit'e 30 defa öldükten sonra nihayet kesebildim hemen pes etme.

Aga onun yerine Uncharted almayı düşünüyorum ama içimde de bir pişmanlık var iade ettiği için.

Aga onun yerine Uncharted almayı düşünüyorum ama içimde de bir pişmanlık var iade ettiği için.

Kanka kışa kadar indirim gelmeyebilir, Uncharted o zamana kadar illaki indirime girer. Tabii ki yine senin fikrin zorlanıyorsan zevk almıyorsan paranı zevk alabileceğin bir şeye harcaman daha doğru olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka kışa kadar indirim gelmeyebilir, Uncharted o zamana kadar illaki indirime girer. Tabii ki yine senin fikrin zorlanıyorsan zevk almıyorsan paranı zevk alabileceğin bir şeye harcaman daha doğru olur.
Tekrar alıcam sabırlı sabırlı oynayacağım.

Tekrar alıcam sabırlı sabırlı oynayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı