Epic Games Hangi sepet daha iyi?

SkuggaKnight

Hectopat
Makaleler
1
Epic yaz indirimlerine baktığım zaman ilgimi çeken oyunların indirimde olduğunu gördüm. Bütçem kısıtlı olduğu için de kararsız kaldım. Aslında bütçem kistli değil de çok sevdiğim oyun 200 liraya bile düşünce tedirgin oldum. (Bugüne kadar en pahalı aldığım oyun 63 TL'ye Final Fantasy XV'di.)

Resimlerini koyamadığım için aşağıya liste şeklinde yazıyorum.

1.Sepet
Frostpunk
Darksider Genesis
Baldur's Gate 2: Enhanced Edition
Lake
Blasphemous
Slime Ranhcer 2

2.Sepet
Horizin Zero Dawn Complete Edition

Son düzenleyen: Moderatör:
1. sepettn sadece Slime Rancher 2, BG2 ve Frostpunk oynama şansım oldu, kalanları duydum ama oynamadım, Horizon Zero Dawn bitirdim ve bence mükemmel bir oyun, size tavsiyem, Horizon Zero Dawn'ı Steam hesabı olarak 20 25TL'ye satan yerlerden almanız, kalanları da Epic'ten alırsınız.

Epic yaz indirimlerine baktığım zaman ilgimi çeken oyunların indirimde olduğunu gördüm. Bütçem kısıtlı olduğu için de kararsız kaldım. Aslında bütçem kistli değil de çok sevdiğim oyun 200 liraya bile düşünce tedirgin oldum. (bugüne kadar en pahalı aldığım oyun 63 TL'ye Final Fantasy XV'di.)

Resimlerini koyamadığım için aşağıya liste şeklinde yazıyorum.

1.sepet
Frostpunk.
Darksider genesis.
Baldur's Gate 2: Enhanced Edition.
Lake.
Blasphemous.
Slime ranhcer 2

2.sepet
Horizin Zero dawn Complete Edition.

Horizon Zero Dawn oynamadım hiç bilmiyorum ama bence 1.sepet daha iyi.

1. sepettn sadece Slime Rancher 2, BG2 ve Frostpunk oynama şansım oldu, kalanları duydum ama oynamadım, Horizon Zero Dawn bitirdim ve bence mükemmel bir oyun, size tavsiyem, Horizon Zero Dawn'ı Steam hesabı olarak 20 25TL'ye satan yerlerden almanız, kalanları da Epic'ten alırsınız.
Hocam ama o hesap işleri çok sıkıntılı falan diyorlar şifre değiştirme de yok benim bildiğim.

2. sepeti alın. Sizi üzmez.

Ben de öyle düşünüyorum aslında. Çok hoşuma gidiyordu, ilk 2018 yılında Oyun Delisi kanalında Free roam videosunu izlemiştim. O günden beri oynamak istiyorum.
Eh şimdi alsam bile YKS'den sonra oynayabileceğim en erken:")

Ben o şekilde tonlarca oyun oynadım, zaten hesap sizin olmuyor ama save dosyası tamamen sizin, bir sorun olmaz merak etmeyin.

Şimdi düşününce mantıklı geldi de hocam o oyuna sahip olmanın hissi daha bir baskadir bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı