GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 9 Temmuz 2020 #1 Sürprizbozan: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu tarz videolar oluşturmak istiyorum. Audition'da sadece ses arttırma, reverb gibi efektleri bulabildim. Hangi ses programlarını kullanmalıyım?
Sürprizbozan: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu tarz videolar oluşturmak istiyorum. Audition'da sadece ses arttırma, reverb gibi efektleri bulabildim. Hangi ses programlarını kullanmalıyım?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 9 Temmuz 2020 #2 Audacity uygulamasını deneyebilirsiniz. Ücretsiz ve küçük boyutlu. Tavsiye ederim.
2 237683 Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 9 Temmuz 2020 #3 Ben cakewalk by bandlab kullanıyorum studiomda. Ücretsiz aynı zamanda güzel bir comminity si mevcut.