R resulgezer06 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #11 kowyas dedi: Aquarius 5T11-RTX3060/Ti - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T11-RTX3060/Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Böyle bir sistem karşıma çıkmamıştı,herhalde gözümden kaçırmışım. Teşekkür ediyorum hocam.
kowyas dedi: Aquarius 5T11-RTX3060/Ti - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T11-RTX3060/Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Böyle bir sistem karşıma çıkmamıştı,herhalde gözümden kaçırmışım. Teşekkür ediyorum hocam.
K kowyas Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.456 Çözümler 3 21 Nisan 2022 #12 resulgezer06 dedi: Böyle bir sistem karşıma çıkmamıştı, herhalde gözümden kaçırmışım. Teşekkür ediyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
resulgezer06 dedi: Böyle bir sistem karşıma çıkmamıştı, herhalde gözümden kaçırmışım. Teşekkür ediyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
R resulgezer06 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #13 Hepinize teker teker teşekkür ediyorum bu ortam gerçekten farklıymış ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Hepinize teker teker teşekkür ediyorum bu ortam gerçekten farklıymış ilgilendiğiniz için teşekkürler.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 21 Nisan 2022 #14 resulgezer06 dedi: Kardeşim Rami 32 yapmamın nedeni ilerde değiştirmek zorunda kalmıyim diye. Ayrıca oynayacağım oyun sayısı da az olduğu için 500 GB yeter bana. Genişletmek için tıkla... İlerde değiştirmek nedir tam anlayamadım ama 32 GB gereksiz masraf 16 GB yeterli.
resulgezer06 dedi: Kardeşim Rami 32 yapmamın nedeni ilerde değiştirmek zorunda kalmıyim diye. Ayrıca oynayacağım oyun sayısı da az olduğu için 500 GB yeter bana. Genişletmek için tıkla... İlerde değiştirmek nedir tam anlayamadım ama 32 GB gereksiz masraf 16 GB yeterli.
R resulgezer06 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #15 fiu dedi: İlerde değiştirmek nedir tam anlayamadım ama 32 GB gereksiz masraf 16 GB yeterli. Genişletmek için tıkla... İlerde oyunlar için sistem gereksinimleri artarsa diye dedim zaten açıkçası haklısınız da gereksiz masrafmış.
fiu dedi: İlerde değiştirmek nedir tam anlayamadım ama 32 GB gereksiz masraf 16 GB yeterli. Genişletmek için tıkla... İlerde oyunlar için sistem gereksinimleri artarsa diye dedim zaten açıkçası haklısınız da gereksiz masrafmış.