FakirKedi Femtopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #11 Raspberry seven adam dedi: 3. sistem diğer sistemlere göre çok daha yeni, daha sonradan yükseltilebilir. Genişletmek için tıkla... Evet 3. Hoşuma da gitti ancak bunun içinde daha mönitorü var bilmiyorum param yeter mi :/ FakirKedi dedi: Evet 3. hoşuma da gitti ancak bunun içinde daha mönitorü var bilmiyorum param yeter mi :/ Genişletmek için tıkla... Bu arada ilk attığım fotoğrafta GT 730 Ti var diyor ancak sadece ben GT 730 buldum böyle GT 730 Ti diye bir ekran kartı var mı?
Raspberry seven adam dedi: 3. sistem diğer sistemlere göre çok daha yeni, daha sonradan yükseltilebilir. Genişletmek için tıkla... Evet 3. Hoşuma da gitti ancak bunun içinde daha mönitorü var bilmiyorum param yeter mi :/ FakirKedi dedi: Evet 3. hoşuma da gitti ancak bunun içinde daha mönitorü var bilmiyorum param yeter mi :/ Genişletmek için tıkla... Bu arada ilk attığım fotoğrafta GT 730 Ti var diyor ancak sadece ben GT 730 buldum böyle GT 730 Ti diye bir ekran kartı var mı?
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2022 #12 Sadece oyun oynayacaksanız bence xbox alın.
FakirKedi Femtopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #13 kozmoneustee dedi: Sadece oyun oynayacaksanız bence Xbox alın. Genişletmek için tıkla... Film, ders, oyun amaçlı alacağım.
kozmoneustee dedi: Sadece oyun oynayacaksanız bence Xbox alın. Genişletmek için tıkla... Film, ders, oyun amaçlı alacağım.