Hangi site daha güvenilir? Newegg vs Nanokatalog

Makaleler
34
Daha fazla  
RTX 2060 çıktığında bu sitelerden almayı düşünüyorum çünkü daha ucuz. İtopya'da ön sipariş 2900 TL yazmışlar, tahminimce Nanokatalog ve Newegg 500 TL'ye yakın bir ucuzlukla getirirler diye düşünüyorum. Ayrıca RTX 2060'a 2900 vermektense RTX 2070 alırım ya da RX 580 alıp en azından 2 yıl daha götürür. Sizce iki firmadan hangisi daha iyi?
Nanokatalog'dan biraz korkuyorum bazı insanlarınkini 1 ay getirmemişler ve 1 ay geçtiği için iade etmiyorlarmış.
Newegg'de de @Nazım Paşa'nın başlarına gelen olaylar beni düşündürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Nanokatalog'dan alışveriş yaptım ve gayet de memnunum kaldım. Vaktim boldu ve piyasada en ucuz mal oradaydı. RAM aldım 20 günde geldi. Normal.

RTX 2060 çıktığında bu sitelerden almayı düşünüyorum çünkü daha ucuz. İtopya'da ön sipariş 2900 TL yazmışlar, tahminimce Nanokatalog ve Newegg 500 TL'ye yakın bir ucuzlukla getirirler diye düşünüyorum. Ayrıca RTX 2060'a 2900 vermektense RTX 2070 alırım ya da RX 580 alıp en azından 2 yıl daha götürür. Sizce iki firmadan hangisi daha iyi?
Nanokatalog'dan biraz korkuyorum bazı insanlarınkini 1 ay getirmemişler ve 1 ay geçtiği için iade etmiyorlarmış.
Newegg'de de @Nazım Paşa'nın başlarına gelen olaylar beni düşündürüyor.

Nanokatolog'un uzun süreli olarak getirdiği ürünler, stoklarında olmayan ve yurt dışından getirdikleri ürünler oluyor. Stokta bulunan ürünler ise 1-2 günde geliyor. Dolayısıyla Nanokatolog'dan defalarca alışveriş yapmış biri olarak, güvenilir olduğunu söyleyebilirim.

Newegg'den alışveriş yapmadığım için, bir şey diyemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı