Hangi Skyrim sürümü alınmalı?

Skyrim savaş mekaniği çok eski. Hikayesi muazzam ama savaş mekaniği duvara vurur gibi söyleyeyim. 10 yıllık oyun Skyrim de.

Modlar ile oyunu çok güzel yapabiliyorsun bu arada. 10 senelik oyun ama çok uzun sürüyor. Adamlar şaheser yapmışlar.

Skyrim alacağım sanırım Dark Souls çok eski geldi.

Skyrim alırsan şimdiden diyeyim sana oyunu modlamadan duramazsın milyonlarca mod var oyun için. Aklına ne gelirse. Oyunda ki meyve sebze gibi şeylerin bile gerçekçi ya da HD tarzında modları var o kadar diyeyim sana. Savaş mekaniğine takılma yine bir mod kurarak çok güzel yaparsın ki o kadar da kötü değil bana göre. Birine kılıç sallayıp vurduğun zaman hissettiriyor.

Witcher 3 öneririm size.

15 GB oyun modla 57 GB oluyor. Çok muhteşem oluyor ama.
Tamadır skyrim special edition alıp bu işi bitiriyorum tek sorum olacak modları zamanla mı yapıyım yoksa oyuna başlamadan önce direkt modlayıp mı başlayım? (Kusura bakmayın çok soru soruyorum )

Modlama biraz komplike bir olgu. Oyunu bozma ihtimaliniz de var yapmadıysanız. Bazı modların çevirisi var ya da yok falan filan. Türkçe yaması var oyunun kurmayı unutmayın, modlama videolarını bir izleyin. Ya da modsuz bir oyna bakalım belki beğenirsin.

Paketin açıklamasında böyle yazıyor;

Tamadır skyrim special edition alıp bu işi bitiriyorum tek sorum olacak modları zamanla mı yapıyım yoksa oyuna başlamadan önce direkt modlayıp mı başlayım? (Kusura bakmayın çok soru soruyorum )
Eskiden olsa direkt modlayabilirdin belki ama şu an sürekli güncelleme aldığından modladım bitti diyemiyorsun. Modlarını da güncel tutman gerekiyor. İlla modlayacaksan downgrade yapmanı tavsiye ederim. İlk oynayışta moda ihtiyaç var mı? Bence yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…