2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 3 Ekim 2021 #1 Biliyorsunuz ülkemiz gittikçe araplaşıyor daha geçen bir Suriye'li dövdüm. Sizce hangi spor dalını yapmalıyım kick boss veya tekvando?
Biliyorsunuz ülkemiz gittikçe araplaşıyor daha geçen bir Suriye'li dövdüm. Sizce hangi spor dalını yapmalıyım kick boss veya tekvando?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 3 Ekim 2021 #2 Karete. Hem teknikleri iyi hem de boks gibi saldırı amaçlı değil. Ayrıca doğru kişiden öğrenilirse ruhsal anlamda gelişmenizi de sağlar.
Karete. Hem teknikleri iyi hem de boks gibi saldırı amaçlı değil. Ayrıca doğru kişiden öğrenilirse ruhsal anlamda gelişmenizi de sağlar.
Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #3 260112 dedi: Biliyorsunuz ülkemiz gittikçe araplaşıyor daha geçen bir Suriye'li dövdüm. Sizce hangi spor dalını yapmalıyım kick boss veya tekvando? Genişletmek için tıkla... Boks veya Muay Thai yap dostum kendini korumak için daha iyi karate ve taekwondo tarzı sporlarda kendini savunma seviyesine gelmek için uzun seneler geçirmek lazım boksta ise 1-2 ay bile yardımcı olacaktır.
260112 dedi: Biliyorsunuz ülkemiz gittikçe araplaşıyor daha geçen bir Suriye'li dövdüm. Sizce hangi spor dalını yapmalıyım kick boss veya tekvando? Genişletmek için tıkla... Boks veya Muay Thai yap dostum kendini korumak için daha iyi karate ve taekwondo tarzı sporlarda kendini savunma seviyesine gelmek için uzun seneler geçirmek lazım boksta ise 1-2 ay bile yardımcı olacaktır.