Hangi spor dalında profesyonel olmak isterdiniz?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ben yüzücü olmak isterdim açıkçası. Profesyonel düzeyde yapılan sporlardan fiziksel görünüş ve sağlıklılık birleşiminde en iyi totali veren yüzme diye düşünüyorum. Ayrıyeten yatkın olduğum ve sevdiğim bir spor. Profesyonel yüzücülerin gelir durumu hakkında fikrim yok ama o konuda pek parlak olmasa gerek.

Yüzme. Kesinlikle yüzme. Araya pandemi girmese muhtemelen de profesyonel bir yüzücü olabilirdim aslında...

Ben yüzücü olmak isterdim açıkçası. Profesyonel düzeyde yapılan sporlardan fiziksel görünüş ve sağlıklılık birleşiminde en iyi Total'i veren yüzme diye düşünüyorum. Ayrıyeten yatkın olduğum ve sevdiğim bir spor. Profesyonel yüzücülerin gelir durumu hakkında fikrim yok.

Hep basketbolcu olmak istemişimdir fakat bir türlü olmadı maalesef. Hayalim NBA de oynamaktı.

Basketbolda profesyonel olmak isterdim.

Ben yüzücü olmak isterdim açıkçası. Profesyonel düzeyde yapılan sporlardan fiziksel görünüş ve sağlıklılık birleşiminde en iyi totali veren yüzme diye düşünüyorum. Ayrıyeten yatkın olduğum ve sevdiğim bir spor. Profesyonel yüzücülerin gelir durumu hakkında fikrim yok ama o konuda pek parlak olmasa gerek.
Masa tenisi. Biraz daha uğraşsam olabilirdim belki.

Formula 1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı