Hangi spor dalında profesyonel olmak isterdiniz?

Kesinlikle basketbol derdim.
Basketbolcu fiziği gündelik hayat için eziyet olsa gerek.

Yüzme. Kesinlikle yüzme. Araya pandemi girmese muhtemelen de profesyonel bir yüzücü olabilirdim aslında...
Antalya'ya kapışmaya bekleniyorsun.

Klasik olacak ama futbol. Bunun dışında spor sayılır mı emin değilim ama hem yakın hem uzak menzilli silahlarda ustalaşmak isterdim.
Şu FPS oyunlarına bi ara ver ya.

E-spor ya da yüzme e-spor değişik gelebilir ama çalışsam olabilirdi. Türkiyede torpil mantığı düzelmedikçe çok genç yetenek kaybolacak

Şu FPS oyunlarına bi ara ver ya.
Oyunlardan ötürü değil tam olarak silahlara ilgim hep vardı, ondan dolayı belki bu tür oyunları tercih etmişimdir.
Bu arada bayadır ara vermiştim zaten FPS'ye.

Harbi @Yutka46 Hocamın yorumunu gördükten sonra aklıma geldi ateşli silah atıcılığı olabilir

Hocam gelir olayı bildiğiniz üzere reytinge göre. Voleybolcular bile çok az kazanıyorlar. Yüzmedir, okçuluktur, bilmem nedir bunlar para kazanmıyordur muhtemelen.

Konu çok güzelmiş ayrıca.

Ben kesinlikle dağcılık derdim. Adrenalini bu kadar yaşatacak başka bir aktivite daha yok bana kalırsa.

Konuyla alakasız ama profesyonel düzeydeki hiçbir spor sağlık getirmez aksine sağlıktan götürür düşüncesindeyim ben.

Dağcılık demişken the climber mangası geldi aklıma ilginiz varsa kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…