Linkin ikisi de Kingston. Samsung'un okuması kaç? Linkleri düzelt istersen.Selamlar, Şu an bilgisayarımda bu SSD var, ek olarak bunu almayı planlıyorum hangisini 1. porta takmalıyım? 1. Portum 7000 okuma 5000 yazma, 2. portum 3500 yazma 3000 okumaya sahip. Şimdi niye soruyorsun fazla olanı fazlaya tak diyeceksiniz ama Samsung olanda TPM 2.0 gibi özellikler var Windows 11 kurucam ancak Kingston olanda bu tarz özellikler görünmüyor ne yapmalıyım sizce?
NV3 önermiyorum, hızlı olanı üsttekine tak.Selamlar, Şu an bilgisayarımda bu SSD var, ek olarak bunu almayı planlıyorum hangisini 1. porta takmalıyım? 1. Portum 7000 okuma 5000 yazma, 2. portum 3500 yazma 3000 okumaya sahip. Şimdi niye soruyorsun fazla olanı fazlaya tak diyeceksiniz ama Samsung olanda TPM 2.0 gibi özellikler var Windows 11 kurucam ancak Kingston olanda bu tarz özellikler görünmüyor ne yapmalıyım sizce?
Kusura bakmayın pek alışık değilim, düzelmiş olması lazım.Linkin ikisi de Kingston. Samsung'un okuması kaç? Linkleri düzelt istersen.
Neden?NV3 önermiyorum, hızlı olanı üsttekine tak.
Samsung PM9B1'i alttakine tak.Kusura bakmayın pek alışık değilim, düzelmiş olması lazım.
Güzel bir model değil, QLC NAND kullanıyor ve uzun ömürlü olmuyor. Onun yerine Kioxia Exceria PRO gibi modeller alabilirsin.Neden?
Maksimum 3000'e çıkabilirim.Mevcut SSD'in ve almayı planladığın SSD'de de DRAM mevcut değil. Bütçen nedir?
Maksimum 3000'e çıkabilirim.
Çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak bu konularda çok bilgili değilim kusura bakmayın bu Kioxia SSD'ler kronik oluyor yavaşlıyor diyorlar, böyle bir sorun yaşar mıyım sizce?Bu fiyata rakipsiz. DRAM mevcut. Windows'u bu SSD'ye kurarsın ve 1. M.2 yuvasına tak bunu.Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Isınma kaynaklı SATA modelinde vardı bu sorun. Serin durduğu sürece yaşamazsınız pek sorun.Çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak bu konularda çok bilgili değilim kusura bakmayın bu Kioxia SSD'ler kronik oluyor yavaşlıyor diyorlar, böyle bir sorun yaşar mıyım sizce?