Hangi şubede olduğuma nasıl bakabilirim?

H7raeth

Decapat
Daha fazla  
Hepinize merhaba. Ben okula kayıt yaptırırken a listesine yazıldım fakat EBA da B olarak gözüküyor fakat e-Devlet'te A olarak gözüküyor. Hangisi doğrudur? Okulda A diye kayıt yaptırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize merhaba. Ben okula kayıt yaptırırken a listesine yazıldım fakat EBA da B olarak gözüküyor fakat e-Devlet'te A olarak gözüküyor. Hangisi doğrudur? Okulda A diye kayıt yaptırdım.
E devlete girip Öğrenci nakil dediğiniz zaman orada yazan şubenin doğru olma ihtimali daha yüksek.

E-okula girip teker teker şubeleri deneyebilirsiniz.

Hocam halen 1 hafta var belli olmaz ama son güne de bırakmazlar, muhtemelen Perşembeye kadar değişmezse yine değişmez.

Hepinize merhaba. Ben okula kayıt yaptırırken a listesine yazıldım fakat EBA da b olarak gözüküyor fakat e-Devlet'te a olarak gözüküyor. Hangisi doğrudur? Okulda a diye kayıt yaptırdım.

EBA'daki doğrudur diye tahmin ediyorum hocam. e-Okul veli bilgilendirme sisteminde girerken güvenlik için sorulan yerde a ve B'yi deneyin hangisinde girerse o şubedesinizdir.

Hocam E-Okul'da giriş ekranından şube seçin. Hangisi çıkarsa odur.
Hocam a seçersem girmiyor b seçersem giriyor. Fakat ben kayıt olurken bana A dediler ve %90 değişmez dediler baktığım zaman birtek ben degismisim tanıdığım herkes aynı şubesinde neden birtek ben degisiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…