Hangi SUV araç alınmalı?

Hangi Suv Araç?

• 1.6 T-GDI Comfort 4X2 DCT

Oy: 1 1,9%
  • Renault AUSTRAL

Oy: 7 13,5%
  • Chery Tiggo 7 Pro Max

Oy: 0 0,0%
  • Chery Tiggo 8 Pro Max

Oy: 8 15,4%
  • Volkswagen Tiguan

Oy: 19 36,5%
  • Honda HR-V

Oy: 15 28,8%
  • MG Yeni HS Luxury

Oy: 2 3,8%

• Oy verenlerin toplamı
    52
Ekstra bir 100 bin tl muhakkak ayırın. Kasko, sigorta, ppf kaplama, cam filmi vs. derken rahat 100 bin ekstra gider oluyor. Ppf'siz de binerim diyorsan o başka ama sıfır araç almışken çizilmelere karşı ppf yaptırmakta fayda var. Dengesiz insan çok. En basitinden arabasının kapısını açarken tak diye yanındaki arabaya vuran çok adam var. En ufak bir çizikte için yanar.

Ekstra bir 100 bin TL muhakkak ayırın. Kasko, sigorta, ppf kaplama, cam filmi vs. derken rahat 100 bin ekstra gider oluyor. Ppf'siz de binerim diyorsan o başka ama sıfır araç almışken çizilmelere karşı ppf yaptırmakta fayda var. Dengesiz insan çok. En basitinden arabasının kapısını açarken tak diye yanındaki arabaya vuran çok adam var. En ufak bir çizikte için yanar.

Onları hesaba kattık ve ben de kaplama konusunu düşünüyorum hemen değil ama yaptırmak şart

Hocam Cherry demişken böyle bir şey düştü önüme. Bir bakın derim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternete baktığımda 7 Pro Max ve 8 Pro Max yani Max modellerin de neredeyse hiç şikayet yorumu göremedim. Bayide ki arkadaşla Cherry'nin bu arza sıkıntı konularını konuştuğumda ne zamanın şikayetleri diye sordu. Geçen senenin Pro modellerde yani şikayet geldiğini kendisi de söyledi ancak bu yıl Pro Max modellerinde hiç şikayet almadığını söyledi. Bayinin YouTube sayfasına baktığımda ise gördüm ki kendisi de Tiggo 8 Pro Max almış ve kullanmakta. Dediğim gibi internette de 7 Pro Max ile en azından ben hiç şikayet göremedim belki sadece 1 2 tane

Şu şekilde 2 sayfa şikayet bulunmakta Max modellerinde 7 de randevu sorunu ve satış sorunu olmuş onun dışında sadece bir kişide bagaj sorunu bir kişide sıfır gelen araçta teslim almadan kontrol etmiş boya kalkmış bir kişide ise direksiyonda ufak bir nokta yırtık görmüş.
8 Pro Max modelinin şikayetleri daha fazla olmuş bazıları küçük önemsiz şikayetler bazıları da normal şikayetler ve çoğu çözüme ulaştırılmış

Bunca satıştan bunlar normal mi bilemem ama herhangi bir araç alınca yine sorunları olabilir biraz da şans işi diye düşünmekteyim yanlışım olabilir sonuçta sıfır araç hatasız olmasını bekleriz ama fabrika hatalı birçok cihaz günümüzde var. Örneğin bizim robot süpürge 😂 Yani Kia sportage bile almış olsak sorunsuz gelmeyebilir tabii Cherry'e göre daha garanti olur sorunsuz gelmesi ama demek istediğimi anlamışsınızdır ya da sadece ben kendimi kandırıyorum 😂

Son düzenleme:
Onları hesaba kattık ve ben de kaplama konusunu düşünüyorum hemen değil ama yaptırmak şart

İnternete baktığımda 7 Pro Max ve 8 Pro Max yani Max modellerin de neredeyse hiç şikayet yorumu göremedim. Bayide ki arkadaşla Cherry'nin bu arza sıkıntı konularını konuştuğumda ne zamanın şikayetleri diye sordu. Geçen senenin Pro modellerde yani şikayet geldiğini kendisi de söyledi ancak bu yıl Pro Max modellerinde hiç şikayet almadığını söyledi. Bayinin YouTube sayfasına baktığımda ise gördüm ki kendisi de Tiggo 8 Pro Max almış ve kullanmakta. Dediğim gibi internette de 7 Pro Max ile en azından ben hiç şikayet göremedim belki sadece 1 2 tane

Şu şekilde 2 sayfa şikayet bulunmakta Max modellerinde 7 de randevu sorunu ve satış sorunu olmuş onun dışında sadece bir kişide bagaj sorunu bir kişide sıfır gelen araçta teslim almadan kontrol etmiş boya kalkmış bir kişide ise direksiyonda ufak bir nokta yırtık görmüş.
8 Pro Max modelinin şikayetleri daha fazla olmuş bazıları küçük önemsiz şikayetler bazıları da normal şikayetler ve çoğu çözüme ulaştırılmış

Bunca satıştan bunlar normal mi bilemem ama herhangi bir araç alınca yine sorunları olabilir biraz da şans işi diye düşünmekteyim yanlışım olabilir sonuçta sıfır araç hatasız olmasını bekleriz ama fabrika hatalı birçok cihaz günümüzde var. Örneğin bizim robot süpürge 😂 Yani Kia sportage bile almış olsak sorunsuz gelmeyebilir tabii Cherry'e göre daha garanti olur sorunsuz gelmesi ama demek istediğimi anlamışsınızdır ya da sadece ben kendimi kandırıyorum 😂
Sorun zaten arabanın sıkıntılı gelmesi değil. Tiguan veya Sportage alsanız hemen düzeltilir fakat Chery'de düzeltemiyorlar. Parça sıkıntısı da var.

Sorun zaten arabanın sıkıntılı gelmesi değil. Tiguan veya Sportage alsanız hemen düzeltilir fakat Cherry'de düzeltemiyorlar. Parça sıkıntısı da var.

Arkadaşlar bunalımdayım işler uzadıkça uzuyor. Aracımızı hala elden çıkaramadık Cherry'e zam geldi oy oy
Bu arada samsunda Ankara yoluna fabrika açıyor Cherry hem parça hem servis için

Arkadaşlar bunalımdayım işler uzadıkça uzuyor. Aracımızı hala elden çıkaramadık Cherry'e zam geldi oy oy
Bu arada samsunda Ankara yoluna fabrika açıyor Cherry hem parça hem servis için
O işe çok bel bağlamayın. Her an iptal olabilecek şeyler. Bence VW bayisi gezin. VDF ile kredi veya bayilerden indirim almaya çalışın. VDF kredi faizleri normal bankalara göre düşük oluyor. Ayrıca ING'den de kredi bakabilirsiniz. Çok düşük faizler verebiliyorlar.

O işe çok bel bağlamayın. Her an iptal olabilecek şeyler. Bence VW bayisi gezin. VDF ile kredi veya bayilerden indirim almaya çalışın. VDF kredi faizleri normal bankalara göre düşük oluyor. Ayrıca ING'den de kredi bakabilirsiniz. Çok düşük faizler verebiliyorlar.
Engelli raporuna sahip olan kişi yaşlı olduğu için kredi vermiyorlar

Rapor sahibine mi veriliyor sadece kredi?

Evet öyle söylediler

Selamlar tekrardan Cherry araca hediye olarak seramik kaplama ya da camlara film yapalım diyor sizce seramik kaplatmak mantıklı mı riske girmeye değer mi? Çizik olup olmadığı anlaşılamayabilir diye düşünüyorum aracın rengi beyaz olacak.

Son düzenleme:
Evet öyle söylediler

Selamlar tekrardan Cherry araca hediye olarak seramik kaplama ya da camlara film yapalım diyor sizce seramik kaplatmak mantıklı mı riske girmeye değer mi? Çizik olup olmadığı anlaşılamayabilir diye düşünüyorum aracın rengi beyaz olacak.
Seramik bir kaplama değil öyle anılsada arabanın üstüne seramik sürüp yediriyorlar gibi, pasta cila gibi düşünebilirsin. İstediğinizi seçebilirsiniz yani genelde kötü ucuz markalardan yapıyorlar ha yapmıyorlarsa ben seramik yaptırırdım. Zaten fabrika çıkışı arka camlar koyu olarak geliyordur. Bi ön camlar kalıyor onu kendin de yaptırırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı