Onları hesaba kattık ve ben de kaplama konusunu düşünüyorum hemen değil ama yaptırmak şart
İnternete baktığımda 7 Pro Max ve 8 Pro Max yani Max modellerin de neredeyse hiç şikayet yorumu göremedim. Bayide ki arkadaşla Cherry'nin bu arza sıkıntı konularını konuştuğumda ne zamanın şikayetleri diye sordu. Geçen senenin Pro modellerde yani şikayet geldiğini kendisi de söyledi ancak bu yıl Pro Max modellerinde hiç şikayet almadığını söyledi. Bayinin YouTube sayfasına baktığımda ise gördüm ki kendisi de Tiggo 8 Pro Max almış ve kullanmakta. Dediğim gibi internette de 7 Pro Max ile en azından ben hiç şikayet göremedim belki sadece 1 2 tane
Chery Tiggo modeli hakkında Pro 7 Max şikayetleri sikayetvar.com'da! Chery Tiggo hakkında kullanıcı yorumları ve Pro 7 Max şikayetleri için tıklayın!
www.sikayetvar.com
Chery Tiggo modeli hakkında 8 Pro Max şikayetleri sikayetvar.com'da! Chery Tiggo hakkında kullanıcı yorumları ve 8 Pro Max şikayetleri için tıklayın!
www.sikayetvar.com
Şu şekilde 2 sayfa şikayet bulunmakta Max modellerinde 7 de randevu sorunu ve satış sorunu olmuş onun dışında sadece bir kişide bagaj sorunu bir kişide sıfır gelen araçta teslim almadan kontrol etmiş boya kalkmış bir kişide ise direksiyonda ufak bir nokta yırtık görmüş.
8 Pro Max modelinin şikayetleri daha fazla olmuş bazıları küçük önemsiz şikayetler bazıları da normal şikayetler ve çoğu çözüme ulaştırılmış
Bunca satıştan bunlar normal mi bilemem ama herhangi bir araç alınca yine sorunları olabilir biraz da şans işi diye düşünmekteyim yanlışım olabilir sonuçta sıfır araç hatasız olmasını bekleriz ama fabrika hatalı birçok cihaz günümüzde var. Örneğin bizim robot süpürge

Yani Kia sportage bile almış olsak sorunsuz gelmeyebilir tabii Cherry'e göre daha garanti olur sorunsuz gelmesi ama demek istediğimi anlamışsınızdır ya da sadece ben kendimi kandırıyorum