Hangi switchin daha tok sesi var?

Sarıyı bilmiyorum fakat red ile brown arasından en tok olanı brown.

gateronu bilmem fakat outemu ve content marka red sw kullandım bastıkça klavyelerde bölgesel ses değişimi oluyor bazı tuşlar lok lok bazlı tuşlar lak lak ediyordu bence o ses muhabbetinde klavyenin yapısıylada ilgisi var 😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an Gateron Yellow bir klavye kullanıyorum. Videodakinden daha tok bir sesi olduğunu söyleyebilirim. Red ile yellow arasında bir seçim daha doğru olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu an Gateron Yellow bir klavye kullanıyorum. Videodakinden daha tok bir sesi olduğunu söyleyebilirim. Red ile yellow arasında bir seçim daha doğru olur.

Hem red hem de yelllow seçeneği var yellow biraz daha sesli ama daha hissiyatı iyi gibi

Gateron yellow Switch.
Gateron red Switch.
Gateron brown Switch.

Hangi Switch daha tok sesi var?

Hocam klavyenin modlanmasina bağlı güzel kasası varsa ses sizi tatmin eder red ya da yellow öneririm thocky icin

an itibariyle BlitzWolf® BW-KB2 gateron yellow sw klavye aldım nette video gördüm kasanın altına yapışkan sünger koydu adam inanılmaz tok bir ses veriyor :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı