tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.373 Çözümler 12 26 Kasım 2023 #11 Türkiye'de Galatasaray, Almanya'da Bayern, İtalya'da Milan, Fransa'da Lyon, İngiltere'de Liverpool, İspanya'da Barcelona.
Türkiye'de Galatasaray, Almanya'da Bayern, İtalya'da Milan, Fransa'da Lyon, İngiltere'de Liverpool, İspanya'da Barcelona.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #12 Belirtmek istemiyorum. Belirtirsem eğer bazı kişiler ben o kişinin takımını seçtiğim için mutlu olacak fakat diğerleri mutlu olmayacak.
Belirtmek istemiyorum. Belirtirsem eğer bazı kişiler ben o kişinin takımını seçtiğim için mutlu olacak fakat diğerleri mutlu olmayacak.
turbey01 Femtopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #13 495477 dedi: Bağcılarspor . 3 yıldır Roma taraftarıyım, müsait olunca da maçlarını izlerim. Genişletmek için tıkla... Google a az önce Bağcılarspor yazdım öyle bir takım gerçekten varmış ve taraftarı da fena değilmiş
495477 dedi: Bağcılarspor . 3 yıldır Roma taraftarıyım, müsait olunca da maçlarını izlerim. Genişletmek için tıkla... Google a az önce Bağcılarspor yazdım öyle bir takım gerçekten varmış ve taraftarı da fena değilmiş
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #14 Anıl Sancak dedi: Belirtmek istemiyorum. Belirtirsem eğer bazı kişiler ben o kişinin takımını seçtiğim için mutlu olacak fakat diğerleri mutlu olmayacak. Genişletmek için tıkla... Mutlu olan olsun olmayan olmasın hocam ne fark edecek tamamen burada kişisel fikirlerinizi sunuyorsunuz.
Anıl Sancak dedi: Belirtmek istemiyorum. Belirtirsem eğer bazı kişiler ben o kişinin takımını seçtiğim için mutlu olacak fakat diğerleri mutlu olmayacak. Genişletmek için tıkla... Mutlu olan olsun olmayan olmasın hocam ne fark edecek tamamen burada kişisel fikirlerinizi sunuyorsunuz.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.267 Makaleler 3 Çözümler 13 26 Kasım 2023 #15 Galatasaray.
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.816 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2023 #16 Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Kişisel bir eleştiri. Genişletmek için tıkla... Değil, neresi kişisel bunun. Futbolda Galatasaray'ın genel Spor'da Fenerbahçe'nin önde olduğu bariz, açık ve net. Ben ise, en çok lig, Ziraat Türkiye kupası, süper kupa alan ve Avrupa'da ülkeye kupa getiren ilk ve tek takımı tutuyorum, mutluyum. Avrupa da ağır Real Madrid fanıyım.
Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Kişisel bir eleştiri. Genişletmek için tıkla... Değil, neresi kişisel bunun. Futbolda Galatasaray'ın genel Spor'da Fenerbahçe'nin önde olduğu bariz, açık ve net. Ben ise, en çok lig, Ziraat Türkiye kupası, süper kupa alan ve Avrupa'da ülkeye kupa getiren ilk ve tek takımı tutuyorum, mutluyum. Avrupa da ağır Real Madrid fanıyım.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 26 Kasım 2023 #17 turbey01 dedi: Google'a az önce Bağcılarspor yazdım öyle bir takım gerçekten varmış ve taraftarı da fena değilmiş Genişletmek için tıkla... Memleket Bağcılar hocam , bende takımın formasıda vardı eskiden.
turbey01 dedi: Google'a az önce Bağcılarspor yazdım öyle bir takım gerçekten varmış ve taraftarı da fena değilmiş Genişletmek için tıkla... Memleket Bağcılar hocam , bende takımın formasıda vardı eskiden.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #18 Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Mutlu olan olsun olmayan olmasın hocam ne fark edecek tamamen burada kişisel fikirlerinizi sunuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aslında haklısınız.
Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Mutlu olan olsun olmayan olmasın hocam ne fark edecek tamamen burada kişisel fikirlerinizi sunuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aslında haklısınız.
mburakkarakas Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 830 Çözümler 7 Yer Tekirdağ 26 Kasım 2023 #19 Asıl takımım Cimbom, mahalle takımım Göztepe, Avrupa takımım Tottenham.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #20 İcardisi olan kazanır İngiltere'de ise arsenal.