Hangi Tank Daha İyi ?

Garen Base olarak tank olmayan bir Hero. Amumu ona göre daha iyi bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Garen Noob Hero'su ya, tartışmaya açmanız bile saçmalık. Player oynamıyor ki Garen ile, Garen kendi başına yetiyor zaten. LoL'ün ünlü Imba'larından birisi de o zaten.

Kesinlikle Amumu diyorum kendileri çok yetenekli bir tanktır. Hem Support, hem Nuke, hem tank, hem Disabler'dır. Amumu oynayabilirsen zaten, Garen'ı tek parmakla oynarsın
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Garen tank olarak gösterilmiyor, fakat azımsanmayacak kadar Base Health ve Resistance dereceleri var. Ayrıca W Skill'i Magic Resistance Stack yapıyor. 2.5 sn Silence var, ilk E'yi makslarsan, Mid-Game'de Nuke işlevli bir Skill ve Ulti'si tam bir tank düşmanı, ve son vuruş ustası "Ulan adam nasıl bu HP ile kaçtı !" derdi de kalmaz. Fikirleriniz her yönde olabilir ama bence her takıma bir Garen lazım.

Her takıma bir Amumu da lazım tabi ona laf yok. (Nerf yemiş olsa bile.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oynamadığım tek Hero belki de Garen. Oynamayı da düşünmediğim tek Hero Garen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Okuduğum yorumlardan pek de memnun kalmadım. ''Garen Noob Hero'sudur.'' diyen arkadaşlara bir şey söylemek istiyorum, Garen Main Hero'mdur. Dediğinize göre, Noob mudur ? Nick'im WomenAreStupid'dir. Her türlü VS atarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten bunun mantığı burada arkadaşım, Garen Noob Hero'sudur, oynaması kolaydır. Noob oynasa bile iyi bir Stat yapabilir. Yani burada o OP ile VS çekmen saçma.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bi tank oyuncusu olarak, ikisi de güzel Garen daha kolay. Ama Rammus'la Taunt yapmayı bilirsen, maçı kazandırırsın. Ama Garen'la tek başına maçı kazanamazsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…