Usarda Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 345 3 Ocak 2022 #41 Sir Benjamin dedi: Brave, Edge. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda Brave'i çok duydum. Ben OperaGX kullanıyorum. Brave'in ne gibi farkları? Tercih etmek için ne gibi özellikleri var? Edge'i herhalde asla kullanamam aklıma hep Internet Explorer geliyor
Sir Benjamin dedi: Brave, Edge. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda Brave'i çok duydum. Ben OperaGX kullanıyorum. Brave'in ne gibi farkları? Tercih etmek için ne gibi özellikleri var? Edge'i herhalde asla kullanamam aklıma hep Internet Explorer geliyor
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.887 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Ocak 2022 #42 192269 dedi: Hemde ne yavaşlık, Chromium tarayıcıdan geçince fark çok rahat hissediliyor. Genişletmek için tıkla... Firefox'un yavaş olmadığı dönemlerde kullanabilsem ne güzel olurdu.
192269 dedi: Hemde ne yavaşlık, Chromium tarayıcıdan geçince fark çok rahat hissediliyor. Genişletmek için tıkla... Firefox'un yavaş olmadığı dönemlerde kullanabilsem ne güzel olurdu.
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 3 Ocak 2022 #43 Loxes dedi: Sabirlisiniz yani Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizden bir şey anlamadım. Ben telefonumda, iki bilgisayarımda kullanıyorum ve memnunum.
Loxes dedi: Sabirlisiniz yani Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizden bir şey anlamadım. Ben telefonumda, iki bilgisayarımda kullanıyorum ve memnunum.
Usarda Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 345 3 Ocak 2022 #44 192269 dedi: Canım sıkıldıkça değiştiriyorum, en sevdiğim tarayıcı Edge bir süre önce Brave'e geçtim geçenlerde de Firefox'a geçtim, bir dahakine yine Edge'e dönerim sanırım. Hemde ne yavaşlık, Chromium tarayıcıdan geçince fark çok rahat hissediliyor. Genişletmek için tıkla... Edge de öyle değil mi? Benim aklımda hep Internet Explorer kaldığı için Edge'e de aynı gözle bakıyorum.
192269 dedi: Canım sıkıldıkça değiştiriyorum, en sevdiğim tarayıcı Edge bir süre önce Brave'e geçtim geçenlerde de Firefox'a geçtim, bir dahakine yine Edge'e dönerim sanırım. Hemde ne yavaşlık, Chromium tarayıcıdan geçince fark çok rahat hissediliyor. Genişletmek için tıkla... Edge de öyle değil mi? Benim aklımda hep Internet Explorer kaldığı için Edge'e de aynı gözle bakıyorum.
Heyotakire Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 779 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yağcı 3 Ocak 2022 #45 Usarda dedi: Son zamanlarda Brave'i çok duydum. Ben OperaGX kullanıyorum. Brave'in ne gibi farkları? Tercih etmek için ne gibi özellikleri var? Edge'i herhalde asla kullanamam aklıma hep Internet Explorer geliyor Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende opera gx şuan bana her şeyi sağlıyor özellikle "Karanlık sayfaları zorla" seçeneği çok iyi.
Usarda dedi: Son zamanlarda Brave'i çok duydum. Ben OperaGX kullanıyorum. Brave'in ne gibi farkları? Tercih etmek için ne gibi özellikleri var? Edge'i herhalde asla kullanamam aklıma hep Internet Explorer geliyor Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende opera gx şuan bana her şeyi sağlıyor özellikle "Karanlık sayfaları zorla" seçeneği çok iyi.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 3 Ocak 2022 #46 picl raknhocam dedi: Opera CiEks. Güzel görünüyor, bu yüzden . Sesleri de hoş. Genişletmek için tıkla... Hocam alakasız olacak ama, "Naşluk" diye birisini tanıyor musunuz veya tanımış mıydınız?
picl raknhocam dedi: Opera CiEks. Güzel görünüyor, bu yüzden . Sesleri de hoş. Genişletmek için tıkla... Hocam alakasız olacak ama, "Naşluk" diye birisini tanıyor musunuz veya tanımış mıydınız?
ben arabayım vın vın Picopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 131 Yer SOMEWHERE IN NEVADA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #47 brave kulanıyom cok da güzel googledeki garip reklamları görmüyorum
Loxes Femtopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #48 ne bilem ben dedi: Hocam dediğinizden bir şey anlamadım. Ben telefonumda, iki bilgisayarımda kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam edgeyi yavas diye biliyorum ama bana ozel bi sorun olabilir
ne bilem ben dedi: Hocam dediğinizden bir şey anlamadım. Ben telefonumda, iki bilgisayarımda kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam edgeyi yavas diye biliyorum ama bana ozel bi sorun olabilir
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.887 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Ocak 2022 #49 Loxes dedi: Hocam edgeyi yavas diye biliyorum ama bana ozel bi sorun olabilir Genişletmek için tıkla... Hocam Edge baya hızlı bir tarayıcı.
Loxes dedi: Hocam edgeyi yavas diye biliyorum ama bana ozel bi sorun olabilir Genişletmek için tıkla... Hocam Edge baya hızlı bir tarayıcı.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.778 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #50 O Görkem dedi: Hocam alakasız olacak ama, "Naşluk" diye birisini tanıyor musunuz veya tanımış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Evet pek alakasız. Tanımıyorum, daha önce de duymadım.
O Görkem dedi: Hocam alakasız olacak ama, "Naşluk" diye birisini tanıyor musunuz veya tanımış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Evet pek alakasız. Tanımıyorum, daha önce de duymadım.