Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz?

Sorun değil . Neden sordunuz hala merak ediyorum.

Söyleyecektim de boşu boşuna uzatmayayım diye söylemedim. Şöyle, ben bir Discord sunucusunda bildiğiniz "işçi" gibi çalıştırılıyordum (benim gibi 3 4 kişi daha vardı biri de rakundu). Daha sonra hakkımı alamadığımı savunduğumuzda yöneticiler bize karşı kötü davrandılar, özellikle bana çünkü yönetici yaşımın diğerlerine nazaran daha küçüktü. Diğerlerine adminlik verildi fakat bana hiçbir şey verilmedi, en sonunda çok istediğim için verildi fakat o da zorla verilmişti. Sonra işte kendi sunucumu açtım onların sunucusundan tanıdığım kişileri kendi sunucuma davet ettim, bu olaydan sonra diğerleri beni deli gibi linçlemeye başladılar bende çıkmıştım sunucudan. Olay bu enayi gibi 6 7 ay boyunca onlar için çalıştım ve karşılığı bu olmuştu hayatımın en büyük kaybı olabilir.

@picl raknhocam

Son düzenleme:
Brave in cok onemli bi farkliligi var kullandikca paea kazanbilirsiniz isterseniz hakkinda bir link gonderebilirim
Link güzel olabilir. Teşekkürler şimdiden.

Link göndermişsiniz tekrar göndermenize gerek yok teşekkürler.
Aynı şekilde bende opera gx şuan bana her şeyi sağlıyor özellikle "Karanlık sayfaları zorla" seçeneği çok iyi.
Karanlık sayfayı zorla seçeneğini ben pek beğenmedim çünkü doğal olarak her sayfada düzgün çalışmıyor. Bunun için Opera'yı suçlamıyorum ama. Her sayfada güzel duracak bir sistem yapmak kolay olmasa gerek. Ama yine de beğenmedim.

Son düzenleme:
Kesinlikle öyle, onun için Dark Reader kullanmayı öneririm daha fazla seçenek sunuyor.

Görünüm benim için çoğu şeyden önemlidir. Ana sayfası dışında arayüzü güzel olduğu için Microsoft Edge kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…