Hangi Tarayıcıyı Kullanmalıyım?

Tıbbiyeli

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar.
Windows 10 kullanıcısıyım, nedense bir anda Chrome yazıları bir garip oldu ve gecikmeler donmalar olmaya başladı bu sebepten mütevellit Windows 10'un kendi tarayıcısı olan Edge kullanmaya karar verdim.
Edge üzerinde de bir sorun var, anasayfayı Google yapmayı başardım fakat yeni sekme açmaya çabaladığımda direkt Google açılmıyor, bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa minnettar kalırım. İkinci hususta Mozilla Firefox nasıldır, onu mu kullanmaya başlasam acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
4GB RAM'li ve Windows 10 çalıştıran bilgisayarıma Firefox kurdum. 1-2 sekmede 1 GB'ye yakın RAM kullandı. En memnun olduğum tarayıcı Yandex ve Opera.

Google arama sayfasına bir kere giriş yaptıktan sonra Arama motorun Edge tarayıcısına tanımlanacaktır.
Sonrasında aşağıdaki resimdekileri uygularsan arama yaptığında Google Arama motorunu kullanacaktır.

Ben Opera kullanıyorum. VPN ve Adb eklentileri gerçekten çok güzel. Twitch üzerinden 2 sekme açtığımda bile 500 MB RAM kullanıyor, tavsiye ederim.

Kesinlikle Opera kullanmanı tavsiye ederim. Hali hazırda kendi içinde kurulu olan VPN ve AdBlock eklentileri ile birlikte geliyor.

Açıkçası Chrome'nin kullandığı RAM miktarı ortada, RAM'ı sömürüyor. Fakat diğer tarayıcılarda da durum pek farklı değil. Fakat Chrome bunlara nazaran daha hızlı. Bu yüzden Chrome'yi kullanmaya devam etmeni tavsiye ederim. Donma ve takılmalara ise virüs yada Chrome'nin dosyalarında oluşan bozuk dosyalar neden olabilir. Revo Uninstaller ile kaldırıp tekrar yükleyin.

Mozilla’nın Firefox Quantum’un iyi olduğu söyleniyordu fakat daha kullanmadım. Her ne kadar Chrome kullanıcısı olsamda Opera sanki daha iyi, eklentileri yan siyah panel vs. Çok kullanışlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…