Hangi TeamViewer uygulaması indirilmeli?

Makaleler
16
Yer
Antalya
Arayüzü değişmiş, 3-4 tane farklı uygulaması gelmiş, bir şeyler olmuş. Anlayamadım. Telefona kurup, bilgisayardan veya telefondan başka telefonu yönetmek için hangisini kurmam gerekiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim. Babannemin telefonuna uzaktan, istediğim zaman erişebilmek istiyorum. Bunu TeamViewer ile yapabilirim, değil mi?

Avantajları nelerdir?
Neredeyse aynılar aslında avantaj denebilecek çok farkları yok. Anydesk arayüzü biraz daha basit kullanışlı, ayarlamaları yaptığında kapalı bilgisayarı açabiliyorsun, yalnızca şifre ile daha önceden kaydetmiş olduğun bilgisayarına bağlanabiliyorsun, dosya aktarımını basitçe yapabiliyorsun ama birinin diğerinden artısı devasa yok.

Neredeyse aynılar aslında avantaj denebilecek çok farkları yok. Anydesk arayüzü biraz daha basit kullanışlı, ayarlamaları yaptığında kapalı bilgisayarı açabiliyorsun, yalnızca şifre ile daha önceden kaydetmiş olduğun bilgisayarına bağlanabiliyorsun, dosya aktarımını basitçe yapabiliyorsun ama birinin diğerinden artısı devasa yok.
SpaceDesk gibi ekran yansıtma özelliği var mı? (Monitör gibi).

Teamviewer yerine Anydesk kullanmaya başladığımdan beri mutluyum, isterseniz Anydesk kullanın.
Telefona kurunca, ayarlarını yapınca, telefonun onayına gerek kalmadan ben uzaktan bağlanabilir miyim? Bu önemli.

Spacedesk kullanmadığım ve mantığını bilmediğim için yanlış bilgi vermek istemiyorum.
Ve bir de diğer sorularım için bilginiz var mı? Telefona TeamViewer Quick Setup kurmam lazım sanırsam?

Teamviewer yerine Anydesk kullanmaya başladığımdan beri mutluyum, isterseniz Anydesk kullanın.
Şimdi denedim Anydesk'i. Telefonda uygulama kapanmasın diye kilitledim. Ama uygulama arka planda iken bağlantıya izin vermiyor anladığım kadarıyla. Uygulama ekrandayken bağlantıya izin veriyor. Bir ayarı varsa da bulamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı