Hangi telefon alınmalı?

belalıfurkan

Picopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy S20FE

Şu anda bunu alacağım, uzun süre kullanacağım ama pişman olur muyum? Telefon kaliteli fakat bunu al, şu telefon aynı bütçede daha iyi dediğiniz var mı? OnePlus8 Pro bulsam alırdım fakat bulamadım.

Samsung Galaxy S20FE

Şu anda bunu alacağım, uzun süre kullanacağım ama pişman olur muyum? Telefon kaliteli fakat bunu al, şu telefon aynı bütçede daha iyi dediğiniz var mı? OnePlus8 Pro bulsam alırdım fakat bulamadım.
Aynı bütçede daha iyi telefon yok sayılır. Oneplus alınmaz çünkü yazılım kriteri var.

Samsung Galaxy S20FE

Pişman olmazsın iyi götürür daha iyi alternatifler var ama stabilite konusu şüpheli alternatifleri genelde 2yildan sonra çok stabilitesi bozuluyor.

SD865 güzel yongadır rahatlıkla tercih edebilirsin, uzun ömürlü götürür.

5-6 yıl gider mi peki?

Yani gider tabii fakat şunu merak ediyorum. Eski model Samsung telefonlarda mesela kameraya basıyorsun 4-5 saniye drop giriyor sonrasında uygulama açılıyor.

Ben bu şekilde normal kullanımda takılma olayını istemiyorum. Bu telefonda böyle bir şey yaşanır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı