Hangi telefon alınmalı?

isotbaba74

Femtopat
Merhaba arkadaşlar ben telefon alacağım ve bu ilk telefonum olacak ama çok karasızım. S23 almayı düşünüyordum ama mağazaya gidip bakınca ekranı çok küçük geldi. Sonra dedim POCO alayım bari dedim ama kimse önermiyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Beni bu ikilemden kurtarın.

Maalesef S23 piyasayı aylardır fiyatı ile domine ediyor rakip gelir diye bekliyoruz POCO F6 serisinden umutluydum aslında ama oda fos çıktı. Beklemeye devam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bana detaylı olarak neden X6 Pro falan alınmaz anlatır mısınız?

Kamera, yazılım(kişiden kişiye değişir) onun dışında alınır. Alınmayacak bir cihaz değil sadece kamera istiyorsan alma.

Benim gibi 30k bütçen var senin de bende şu an ne alsam karar veremedim, araştırmaktan yapmaktan yapmam gereken şeyleri yapmadığımı fark ettim, çok cihaz var insanın kafası çok karışıyor sıkıcı bir bütçe, alabileceğin en F/P cihazı istiyorsun ve oda S23 ama maalesef onunda ekranı küçük ve işin kötüsü rakibi yok bu durum elini kolunu bağlıyor zor durum... Bütçendeki en F/P cihazı beğenmemek, mecburen fiyat arttırmanı gerektiriyor ya da fırsat beklemeni. Durum bu...

Son düzenleme:
Kamera, yazılım(kişiden kişiye değişir) onun dışında alınır. Alınmayacak bir cihaz değil sadece kamera istiyorsan alma.

Benim gibi 30k bütçen var senin de bende şu an ne alsam karar veremedim, araştırmaktan yapmaktan yapmam gereken şeyleri yapmadığımı fark ettim, çok cihaz var insanın kafası çok karışıyor sıkıcı bir bütçe, alabileceğin en F/P cihazı istiyorsun ve oda S23 ama maalesef onunda ekranı küçük ve işin kötüsü rakibi yok bu durum elini kolunu bağlıyor zor durum... Bütçendeki en F/P cihazı beğenmemek, mecburen fiyat arttırmanı gerektiriyor ya da fırsat beklemeni. Durum bu...
Bende olan durum tam olarak bu. Çok kararsızım. Poco gibi markalara da güvenemiyorum.

Yazılımında nasıl sıkıntı var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı