Hangi telefonu almalıyım?

LG G2 ve G3'e bakabilirsin. İkisi de gayet iyidir. 32Gb'lik G2'ler 1300 civarı G3'leri 1800 civarına bulabilirsiniz.

Lg G3 32 gb

Alternatif olarak:
Samsung Galaxy S5

LG G3 ve Z2 arasında kaldım. Z2'nin tasarımı daha çok hoşuma gitti fakat hakkında pekte olumlu yorumlar duymadım. LG G3 daha ağır basıyor fakat aklım Z2'nin tasarımında kalıyor.

Htc one m8 veya z2'nin 14w21 serileri ve sonrakileri tercih etmeniz sizin ici iyi olacaktir. Z2 nin 14w21 serileri ve sonrası sorunların coğundan arındırılmıştır. Lg g3 özellikle dizi film izleyecekseniz süper ama performans için m8 veya z2 daha önde gelir.

Z2'nin oyun oynarken çok ısındığını duydum. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi? Gerçekten çokmu ısınıyor? HTC One m8 tasarım olarak hoşuma gitmedi.

Hocam m8 oyunlarda cok zor ısınan performansından hiç ödün vermeyen bir telefon. Z2 çok sorunlarla geldi fakat bazi serileri yazılım düzeltilerek verildiğ için sorunlar azaltıldı. Ama genel olarak birini alacaksanız m8.

Şimdi benim için 1. plan tasarım ve özellik. Tasarımın sade olmasını istiyorum. M8 tasarım olarak bence çok kötü. Ön kamerası kocaman ve telefon çok oval. Birde okadar çok hoparlör deliğine ne gerek var diğer türlü ses çıkmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…