Hangi telefonu almalıyım?

G3 almamanı öneriyorum. Gerçekten hata yaparsın. Snapdragon 801, Quad HD ekran için yetersiz kalıyor. Isınma sorunları ile boğuşursun.
Benim şahsen önerim iPhone almayacaksan kesinlikle Zenfone 2 almandan yana olurdu.

Kardeşim G3 ile Z2 arasında bir araştırma yap. Hangisini beğendiysen onu al. Isınma sorunu diyorlar fakat G3 kullanan arkadaşlarım memnun olduğunu söylüyor. Şimdi biraz araştırma yaptım, ben senin yerinde olsam Z2 alırdım. Ama G3'te gayet iyi bir cihaz.

Iphone alamam zaten. Zenfone 2 de hiç düşünmedim, düşünmüyorum

Dediğim gibi G3 beni tasarımıyla mest etmişti açıkcası, ancak arkadaşların bu yaklaşımı tedirgin ediyor tabiki. Sony'i hiç düşünmüyorum aslında. Youtube'da çok inceledim net bir kararım olmadı. Ben g3'ü sevmiştim de, yorumlar itiyor

Android şart mı?
IOS hiç kullanmadım, ve Iphone çok pahalı ve açıkcası androidler daha kullanışlı geliyor ıos 'nin tek artısı güncelleme desteği kanımca.

Kardeşim yakınlarında G3 kullananlar varsa bizzat onlara sormanı öneririm. Xperia Z2'yi de biraz araştır.

Bu fiyat aralığında Xperia Z2 veya Z3 Compact alabilirsiniz. Ben Xperia Z2 kullanıyorum, sorun varsa sorabilirsin. Hiç bir telefon 3-4 yıl gitmez. Kullanıma da bağlı bu. Sırf güncelleme var diye, attan inip, eşeğe binmek saçma. G3 okuduğum kadarıyla sorunlu bir telefon. G2 ile de yolunuza devam edebilirsiniz, hala çok güzel bir telefon.

Anladığım kadarıyla siz değiştirmeye kararlısınız. 3 yıl bazında bakacak olursak da düşüncelerim aynı diyebilirim. Yani götürmesine 3 yıl götürür fakat sorunlu götürür. Yaklaşık 2 yıl önce aldığım S4 Mini, gözle görülür şekilde performans kaybı yaşıyor. Ayrıca zamanla çeşitli sorunlar ortaya çıkıyor. Üstelik son bir yıldır telefonu annem nerdeyse sadece konuşmak ve sosyal medya için kullanıyor. Yani yoğun kullanılmadı. S4 Mini ısınan bir cihaz olmamasına rağmen ciddi performans kaybı yaşadı 2 yılda. G3 için 3 yıl sürede daha vahim bir sonuç ortaya çıkacaktır. Ben halen Z3 C. önermekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…