Hangi telefonu almalıyım?

Elimdeki LG G2 1 yıl 1 ay dır kullanımda. 13 ay oldu fakat en ufak bir sıkıntı yok, lollipopu da aldıktan sonra sıkıntısız devam etti. 13 Ayda hiçbir sıkıntısı olmadı, bu telefon büyük ihtimalle üniversiteye kadar yani 2 sene daha götürür beni kanımca.

Bu durumda şimdilik yeni birşeye gereksinim duymam heralde. Bana katılır mısınız ? G2'yi babama vermek yerine babama orta halli bir telefon alıp üniversiteye geçtiğimde kendime yeni bir telefon almak daha mantıklı olacak sanki katılır mısınız ?

GM almanızı tavsiye etmem. Bu zamana kadar memnun olan pek görmedim. Bütçenize uygun Note 3 tavsiye ederim.

Dediğim gibi ısınma sorunu rahatsız edecektir mutlaka. Isınma sorunu yok diyen yalan söyler. Aynı şekilde bu arada, beni de çok cezbetmişti G3 ile S5 arasında kalmıştım S5 tercih ettim. Ha keşke ikisini de tercih etmeseymişim ama demek istediğim şu. Quad HD ekran sıkıntı çıkaracaktır mutlaka.
General Mobile tercih etmeni de kesinlikle önermem açıkçası. Yazılım desteği çok kısıtlı GM'de.
ASUS yazılım konusunda Apple'den sonra kullanıcılarını en çok memnun edecek firmadır diyorum ben. Donanım kadar yazılım da önemli nihayetinde ki ASUS donanımda da Zenfone 2 ile amiral gemilerini bir hayli zorladı. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsin şahsi fikrim bu yönde. LG G3 'ten vazgeçmeni öneririm.

En iyisi kardeşim.

Evet daha mantıklı olur öyle.

İlk mesajımda da değiştirmenize gerek olmadığını belirtmiştim.
Teşekkür ederim, ekonomik anlamda da israf etmemem anlamında g2 ile yoluma devam etmek daha mantıklı olacak. Bu telefon ile 2 sene daha devam etmeye karar verdim. Özellikleri iyi ve gerçekten eskimeyen bir telefon. G2 her türlü ihtiyacımı görecektir Hepinize çok teşekkür ederim.

Merakımdan soruyorum.Zenfone 2 yi istemem demişsiniz neyden dolayı?

LG G3 kullanıcısı olarak yardımcı olmak isterim.
Öncelikle ekranın 2k olma muhabbeti şöyle, her hangi bir takılma olmuyor ısınma da, fakat oyuna veya kameraya girip 60 veya 120fps(slowmotion) video çektiğinizde rahatsız ediyor.
Güncelleme konusunda ben LG'ye güveniyorum rahat 2-3 yıl güncelleme gelecektir, gelmese dahi işlemcisi sayesinde geliştiriciler bu telefonu bir şekilde güncellerler, ROM desteği çok iyidir.
Bende G2 de var benimdi babam kullanıyor şimdi, ikisini karşılaştırırsak G2'nin sesi bana daha tiz daha güzel geliyor, saat uygulamasından alarma girip alarm tonun Strange Tapping yap, sabahları çok iyi kaldırıyor.
Onun dışında G2'nin bataryası daha uzun gidiyor, tabi ki babam ne kadar kullanıyor bilmiyorum ama benden az olduğu kesin.
G3'ün klavye uygulamasını hiç bir telefonun klavyesine değişmem, özellikle boşluk tuşunu sağ sol yaparak imleci kaydırma özelliği muhteşem.
Yani kısacası oyun oynamıyorsan üzmez seni.

Anladım. Ben sorunsuz 4 yıl gitmesini isterim bir telefonun. Güncelleme desteği gelirse iyi olur. Ben dediğim gibi oyun yüklemem zaten , sosyal ağlar fotoğraf felan işte. Bilirsiniz. Oyun oynamam ve zorlayacağımı sanmıyorum. Batarya çabuk bitmese ve ekrandan dolayı parlaklığı az tutmak zorunda olmasak iyi telefon aslında. Üstelik uzun süre götürmesini isterim.

Merakımdan soruyorum.Zenfone 2 yi istemem demişsiniz neyden dolayı?
Pek güvenilir gelmedi. Destek ve kalite açısından.

G3'ün klavye uygulamasını hiç bir telefonun klavyesine değişmem, özellikle boşluk tuşunu sağ sol yaparak imleci kaydırma özelliği muhteşem.
G2'de de var aynısı Lollipop gelince mi oldu bilmiyorum ama şu an bende var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…