Hangi termal macun alınmalı?

Arkadaşlar, termal macun alacağım. Kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı?
Hocam masaüstü bir sistem kullanacağınızı zannediyorum. Eğer ki masaüstü bir sistem ise pek de bir önemi yok. Ben geçenlerde 10 TL'ye termal macun almıştım. Şu anda işlemci boştayken 15-30° dolaşıyor. Ancak laptop ise, üstteki 1-2 arkadaşın da dediği gibi, Arctic MX-4 alabilirsin.

Arctic MX-4 öneririm.

Hocam dediğin ürünü merak ettim linkini atabilir misin?
Dostum sıvı metal sıradan bir kullanıcının uygulayabileceği bir ürün değil. Elektriği ilettiği için en küçük hatanda bütün sistemin çöp olabilir.

Dostum sıvı metal sıradan bir kullanıcının uygulayabileceği bir ürün değil. Elektriği ilettiği için en küçük hatanda bütün sistemin çöp olabilir.
Hocam soğutucum 775 pin Intel'in stok bakır soğutucusu. Hocam hem merak ettim işlemci, soğutucu bloğa elektriği nasıl iletebilir yani iletsede ne olabilir ?

Hocam soğutucum 775 pin Intel'in stok bakır soğutucusu. Hocam hem merak ettim işlemci, soğutucu bloğa elektriği nasıl iletebilir yani iletsede ne olabilir ?
Problem öyle olmuyor işte. Sıvı metal termal macun gibi değil çok sıvı ona göre. Eğer işlemci bloğundan taşıp anakarta değerse kısa devre oluşturur.

Problem öyle olmuyor işte. Sıvı metal termal macun gibi değil çok sıvı ona göre. Eğer işlemci bloğundan taşıp anakarta değerse kısa devre oluşturur.

Hee öyle desene hocam bende işlemci soğutucu bloğa elektrik iletiyor sandım.

Arctic MX-4 kullanıyorum ve memnunum. Fakat piyasada çok fazla sahte ürün mevcut, alırken güvenilir bir yerden aldığınıza emin olun.

Artic mx4 ortalama üstü bir macun işlemci için kullanılabilir. İleride ekran kartına da macun değişimi yapmanız gerekirse artic mx4 yetersiz kalıyor. Thermal grizzly kryonaut öneririm. Mx4 e göre çok daha iyi performans sağlar piyasanın en iyilerinden biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…