Hangi termal macun kullanılmalı?

Baturan

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar laptop un markası Lenovo Ideapad L340 i7 9750H işlemci Battlefield 1 de 90 95 c°e çıkıyor. PC alalı 2 sene olmak üzere hiç fan temizliği ve macun değişimi yapmadım. Lenovo fabrikada hangi macunu sürüyor? Ben kendim sürebilir miyim? Ve Arctic MX 4 macun sürersem Lenovo'nun kendi sürdüğünden daha kötü hale gelir mi? Cevaplarsanız sevinirim.

MX-4 pump out yapan bir macun, (Thermal Grizzly) Kyronaut macunda ise böyle bir sorun yok. Mastergel Maker da bu şekilde pump out yapmayan macunlardan biri.

MX-4 pump out yapan bir macun, (Thermal Grizzly) Kyronaut macunda ise böyle bir sorun yok. Mastergel Maker da bu şekilde pump out yapmayan macunlardan biri.
Peki kendim evde yapabilir miyim fan temizliği ve macun sürmeyi yoksa riske atmayıp bilgisayarciya mi götüreyim

Peki kendim evde yapabilir miyim fan temizliği ve macun sürmeyi yoksa riske atmayıp bilgisayarciya mi götüreyim?

Kendin yapabilirsin, zor bir işlem değil sadece zarar vermemek için dikkatli olman lazım.

Bas parayı Kryonaut veya Hydronaut al, hem kafan hem bilgisayarın rahatlasın. Ben Kryonaut kullanıyorum, çok rahatım. Alet de rahat, işlemi 80 derece ort., GPU 72 derece.

Garantisi varsa cihazın yolla cihazı garantiye, yanınada önerdiğim macundan koy, bir de not yaz veya arayıp o macunu sürmelerini iste. Msi garantisi benim makineye sürdü Kryonautu.

Bütçen varsa arkadaşların önerdiği gibi Kryonaut öneririm. En iyi macunlardan birisidir. Sadece W/MK olarak değil ne kadar dayanıklı olduğuna da bakmak gerek. Bu ürün aynı zamanda dayanıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı